Hervat Ajax de competitie met een overwinning op NEC? (Ad)

door Ajax Showtime 45

Bron AS

Hervat Ajax de competitie met een overwinning op NEC? (Ad)

door Ajax Showtime 45

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax hervat aankomende zondag de Eredivisie in een uitduel met NEC. De Nijmegenaren staan momenteel negende en hebben nog altijd zicht op de play-offs. Bij Ajax daarentegen gaat alles niet zo soepel. De Amsterdamse club staat op een teleurstellende tweede positie en is uitgeschakeld in de Champions League. Ondanks de mindere reeks wedstrijden van Ajax zijn de Amsterdammers volgens de bookies de torenhoge favoriet voor dit duel.

Zo levert een overwinning van Ajax 1,36 keer je inzet op, terwijl een overwinning van NEC veel meer oplevert. Weet de ploeg uit Nijmegen te winnen, dan kun je je inzet 6,50 keer terugverdienen. Een gelijkspel heeft een quotering van 6,00. Zet je in op dat NEC wint of gelijkspeelt, dan verdien je je inzet 3,00 keer terug. Als beide teams het doel weten te treffen verdien je 1,70 keer je inzet terug.

Daarnaast kun je ook inzetten op de uiteindelijk uitslag. Denk jij dat Ajax weinig problemen zal hebben tegen NEC, door met 0-3 te winnen? Dan verdien je 8,00 keer je inzet terug. Doet NEC nog wat terug door met 1-3 van het veld af te gaan, dan kun je een quotering van 11,00 verwachten. Als Ajax met een voorsprong gaat rusten en deze voorsprong in de twee helft weet te behouden, dan kun je je inzet 2,00 keer terugverdienen.

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers van aankomende zondag. Brian Brobbey scoorde in de afgelopen twee oefenduels liefst vijf keer. De gedachten dat Brobbey ook tegen NEC doeltreffend zal zijn, is dan ook helemaal niet gek. Als je inzet op een doelpunt van Brobbey op een willekeurig moment, verdien je 2,30 keer je inzet terug. Ook Mohammed Kudus zal op zoek gaan naar een doelpunt. Zet in op een doelpunt van de Ghanees en verdien 2,50 keer je inzet terug.

Denk jij dat Ajax de competitie hervat met een overwinning op NEC? Zet in en verdien 1,36 keer je inzet terug!

Ontvang vijftig keer een Odds Boost voor een wedstrijd naar keuze!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.