Krijg 1,85 keer je inzet terug als Ajax landskampioen wordt! (Ad)

door Ajax Showtime 10

Krijg 1,85 keer je inzet terug als Ajax landskampioen wordt! (Ad)

door Ajax Showtime 10

Laatst geüpdatet

Ajax is nog altijd de grote titelfavoriet bij de bookmaker. Vlak voor de hervatting van de Eredivisie hebben de Amsterdammers de beste papieren volgens wedkantoor Jack's Casino & Sports. PSV en Feyenoord zijn de twee andere kanshebbers.

Het elftal van Alfred Schreuder zat voor de winterstop in een slechte fase. Tijdens de laatste drie wedstrijden voor de onderbreking werd er niet gewonnen door Ajax. In eigen huis wisten de Amsterdammers niet te winnen van PSV (1-2 verlies) en Vitesse (2-2). Tijdens het laatste Eredivisieduel van 2022 speelde Ajax met 3-3 gelijk tegen FC Emmen.

Toch is de ploeg van Schreuder nog altijd de titelfavoriet volgens Jack's. Als Ajax landskampioen wordt, dan krijg je 1,85 keer je inzet terug. Het wedkantoor ziet PSV als grootste concurrent van Ajax. Als de Eindhovenaren de schaal pakken, ontvang je 3,50 keer je inzet terug. Feyenoord volgt Ajax en PSV met een quotering van 5,00. AZ (51,00) en FC Twente (101,00) zijn de twee outsiders voor de landstitel.

Krijg 1,12 keer je inzet terug als Ajax in de top 2 eindigt

Jack's heeft ook de quoteringen voor het behalen van de top 2 op een rijtje gezet. Als Ajax bij de eerste twee eindigt, dan krijg je 1,12 keer je inzet terug. Ook PSV en Feyenoord zijn grote kanshebbers voor een plek in de top 2. De Eindhovenaren hebben een quotering van 1,60, terwijl Feyenoord op 1,85 staat. AZ (8,00) en FC Twente (31,00) zijn opnieuw de outsiders volgens het wedkantoor.

Denk jij dat Ajax de landstitel pakt? Zet dan in en krijg 1,85 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.