Weet Ajax met 0-3 te winnen op bezoek bij FC Den Bosch? (Ad)

door Ajax Showtime 24

Bron Ajax Showtime

Ajax gaat aankomende woensdag voor de TOTO KNVB Beker op bezoek bij FC Den Bosch, uitkomend in de Keuken Kampioen Divisie. Ajax begon het nieuwe jaar met een gelijkspel tegen NEC. De Amsterdammers kwamen in Nijmegen niet verder dan 1-1. Ondanks de mindere reeks wedstrijden is Ajax volgens de grote favoriet voor het bekerduel in Den Bosch.

Zo heeft een overwinning van Den Bosch . Een zege van Ajax heeft slechts . Als beide ploegen na negentig minuten op gelijke hoogte staan, kun je je terugverwachten. Weet zowel Ajax als Den Bosch het doel te treffen, dan verdien je je terug, terwijl je kunt terugverdienen als beide ploegen na negentig minuten nog zonder doelpunt staan.

Ook kun je inzetten of de wedstrijd in de verlenging wordt beslist. Als de wedstrijd binnen negentig minuten beslist wordt, verdien je terug. Moet er extra tijd aan te pas komen, kun je verwachten. Daarnaast kun je inzetten op de uiteindelijke uitslag van de wedstrijd. Heeft Ajax geen problemen met de Brabanders en wint het met 0-3? Dan verdien je je terug.

Tot slot kijken we even naar de ruststand en de uiteindelijke uitslag. Gaat Ajax met een voorsprong de rust in en weet men deze voorsprong in de tweede helft te behouden? Dan kun je terugverwachten. Als Ajax met een achterstand de rust ingaat, maar deze achterstand na rust weet om te buigen in een voorsprong, dan verdien je terug!

Denk jij dat Ajax met 0-3 weet te winnen op bezoek bij FC Den Bosch? !