Wedstrijdactie: gratis verzending in de Ajaxshop

door JaimyAS 0

Wedstrijdactie: gratis verzending in de Ajaxshop

door JaimyAS 0

Laatst geüpdatet

Na de overtuigende 5-1 zege op Cambuur, wacht donderdagavond alweer een belangrijk duel voor Ajax. De Amsterdammers spelen in Schotland de cruciale Europa League-wedstrijd tegen Celtic. In het kader van deze wedstrijd houdt Ajaxshop een speciale actie: gratis verzending bij iedere aankoop in de officiële webshop van Ajax.

Bij elke aankoop in de shop betaal je dus geen verzendkosten. Bekijk hier wat voor producten er allemaal in de Ajaxshop verkrijgbaar zijn. Je hebt onder meer de keuze uit de officiële wedstrijdshirts en trainingskleding van Ajax, maar ook uit vele fanartikelen van de club. Let op: de actie geldt alleen nog voor vandaag.

Naast dat alle aankopen gratis verzonden worden, kan je tijdelijk profiteren van nog meer extra acties. Met het oog op Sinterklaas en kerst zijn verschillende producten bij de Ajaxshop in de sale gegaan. Het officiële thuis- en uittenue van Ajax is nu met 30% korting verkrijgbaar. Wil je liever een artikel van de trainingscollectie? Ook hierop krijg je 30% korting. Verder zijn er hier andere leuke cadeautips te vinden voor Sinterklaas.

Profiteer dus van de wedstrijdactie en betaal geen verzendkosten bij jouw aankoop in de Ajaxshop.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties