'Ward heeft Ajax afgewezen vanwege zijn privésituatie'

door Timo Suur 116

Bron The Athletic

'Ward heeft Ajax afgewezen vanwege zijn privésituatie'

door Timo Suur 116

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

Julian Ward heeft Ajax afgewezen vanwege zijn privésituatie, zo schrijft The Athletic. De Telegraaf meldde dat Ward teleurgesteld zou zijn in de daadkrachtigheid van Ajax. De Amsterdammers zijn nog altijd op zoek naar een nieuwe technisch directeur. In deze zoektocht is de Amsterdamse club uitgekomen bij de Duitser Sven Mislintat.

Voor Ward voelde het niet als het juiste moment om in te stappen bij Ajax, zo meldt The Athletic. Er zou tevens nooit een akkoord zijn geweest tussen Ajax en de technisch directeur. De Amsterdamse club wil een technisch directeur hebben die in juli kan beginnen, maar Ward kon niet aan deze eis voldoen. Hij wil een pauze nemen in de voetbalwereld. Hij wil eerst komend jaar tijd met zijn familie doorbrengen, voordat hij begint bij een nieuwe club, zo schrijft The Athletic.

Er zijn wel gesprekken gevoerd tussen algemeen directeur Edwin van der Sar en Ward, maar uiteindelijk heeft laatstgenoemde ervoor gekozen om deze kans te laten schieten. Zodoende moeten de Amsterdammers verder op zoek naar een nieuwe technisch directeur, want sinds het vertrek van Marc Overmars is er nog altijd geen vervanger.

Ajax schakelt meteen door

Ajax heeft - na het afzeggen van Ward - direct doorgeschakeld naar een nieuwe technisch directeur. Milintat is in beeld om de nieuwe directeur voetbalzaken te worden bij de Amsterdammers. De Duitser was eerder werkzaam bij onder meer Borussia Dortmund en Arsenal.

Verwacht jij dat Ajax op bezoek bij Go Ahead Eagles met 0-3 weet te winnen?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.