Vermoedelijke opstelling Union Berlin: één wijziging ten opzichte van heenwedstrijd

door Timo Suur 22

Bron Voetbal International

Vermoedelijke opstelling Union Berlin: één wijziging ten opzichte van heenwedstrijd

door Timo Suur 22

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

De verwachting is dat Union Berlin donderdagavond met één andere speler aan de aftrap staat tegen Ajax ten opzichte van het duel in de Johan Cruijff ArenA (0-0), zo meldt Voetbal International. De aftrap van de returnwedstrijd in de tussenronde van de Europa League vindt om 21.00 uur plaats in Berlijn.

Bij de wedstrijd in Amsterdam begon de ploeg van Urs Fischer met Diogo Leite achterin. Hij vormde het centrale trio met Danilho Doekhi en Robin Knoche. In Berlijn zal hoogstwaarschijnlijk Timo Baumgartl de vervanger zijn van Leite. Afgelopen weekend zat de Portugese verdediger niet bij de selectie van Union Berlin wegens ziekte. Tegen Ajax keert hij terug in de wedstrijdselectie, maar hij is nog niet fit genoeg om te starten. Baumgartl wordt op dit moment verhuurd door PSV aan de Duitse ploeg en mag zich zodoende klaarmaken voor een basisplaats.

Verder is de verwachting dat Morten Thorsby en Sheraldo Becker net als in Amsterdam aan de aftrap verschijnen. Van de eerstgenoemde speler werd in de heenwedstrijd nog een doelpunt afgekeurd door de VAR wegens aanvallend hands.

Afgelopen weekend speelde Union Berlin doelpuntloos gelijk tegen hekkensluiter Schalke 04 in de Duitse competitie. Trainer Fischer stelde toen ook al Baumgartl op in de defensie van de Duitsers. Kroatisch international Josip Juranovic kreeg rust, evenals Thorsby, Jérôme Roussillon en Becker. De verwachting is dat deze vier spelers allemaal aan de aftrap verschijnen in Berlijn. Christopher Trimmel, Janik Haberer, Niko Giesselman en Sven Michel kregen daarentegen wel speeltijd afgelopen weekend.

Vermoedelijke opstelling Union Berlin:

Ronnow; Doekhi, Knoche, Baumgartl; Juranovic, Thorsby, Khedira, Laidouni, Roussillon; Becker, Behrens

Denk jij dat Ajax donderdagavond binnen 90 minuten wint van Union Berlin?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.