[Update]: 'Ten Hag pusht voor Antony, management aanvaller vraagt Ajax te luisteren naar biedingen'

door BadembaBarrie 929

Bron De Telegraaf

[Update]: 'Ten Hag pusht voor Antony, management aanvaller vraagt Ajax te luisteren naar biedingen'

door BadembaBarrie 929

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax zal Jurriën Timber, Antony en Lisandro Martínez niet zomaar laten gaan, zo schrijft De Telegraaf donderdagochtend. De club weet dat geen enkele speler officieel als 'niet te koop' kan worden bestempeld, maar zet voor de drie Ajacieden hoog in qua vraagprijs. Edson Álvarez echter, is Ajax ietwat makkelijker bereid te laten gaan.

De Mexicaan hoeft zeker niet weg, maar Ajax staat ervoor open bij een respectabele transfersom - net zoals dat het geval is bij Sébastien Haller. Alfred Schreuder lijkt geen grote waarde te hechten aan de diensten van de international. De club verlangt een bedrag van dertig miljoen euro voor de middenvelder annex verdediger. De interesse in Álvarez komt al op, want naast RB Leipzig loeren ook Premier League-clubs op hun kans. Overigens zou de Duitse club de transfer 'vanuit financiële overwegingen' los willen koppelen van de eventuele overstap van Brian Brobbey naar Ajax.

De Amsterdamse club zal bij interesse in Timber, Antony en Martínez minder makkelijk meewerken. Nadat onder meer Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch al vertrokken, drukt Ajax bij de drie jongelingen op de rem. Bij astronomische bedragen is elke speler te koop en zo zijn er ook prijskaartjes aan het drietal gehangen. Verdedigers Timber en Martínez moeten elk vijftig miljoen euro kosten, zo schrijft men bij de krant. Manchester United en Arsenal werden onlangs aan het tweetal gelinkt. Voor Antony wil Ajax zelfs een bedrag van tachtig miljoen euro ontvangen. Ajax acht een verkoop van de Braziliaan - en Timber en Martínez - niet nodig en zet zodoende hoog in.

Twee dagen geleden kwam naar buiten dat Manchester United de situaties van Antony en Martínez nauwlettend in de gaten houdt. Op de Braziliaan zou men zelfs een bod overwegen. Timber lijkt de overstap naar de club van Erik ten Hag sowieso niet te gaan maken, waar hij zou hebben laten weten komend seizoen Ajacied te willen blijven. Op Martínez zou eerder ook al een bod gedaan zijn door Arsenal, maar dit werd later weer ontkend.

Update - 22.10 uur (23 juni 2022) - 'Ten Hag pusht voor Antony, management aanvaller vraagt Ajax te luisteren naar biedingen'

Erik ten Hag lijkt vastberaden om deze zomer bij Ajax te shoppen. Nu de pogingen om Timber te verleiden tot een overstap naar Manchester te verleiden op niets lijken te zijn uitgelopen, heeft de trainer zijn zinnen gezet op Antony. Hij zou intern zelfs aan het pushen zijn voor een hereniging met de Braziliaans international, zo meldt Fabrzio Romano op Twitter. Antony zelf lijkt een overstap intussen ook wel te zien zitten en zou Ajax middels zijn management zelfs verzocht hebben om, ondanks het hoge prijskaartje, in ieder geval te luisteren naar potentiële biedingen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.