AD: 'Manchester United bereidt bod voor op Antony, Engelsen willen ook Martínez'

door Bart Veenstra 364

Bron Algemeen Dagblad

AD: 'Manchester United bereidt bod voor op Antony, Engelsen willen ook Martínez'

door Bart Veenstra 364

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Manchester United bereidt een bod voor op Antony. Dat meldt het Algemeen Dagblad dinsdagmiddag. Daarnaast zou de club van manager Erik ten Hag ook Lisandro Martínez hoog op het lijstje hebben staan.

De berichtgeving van het Algemeen Dagblad volgt op de geruchten uit de Engelse sensatiekrant The Sun. Het Britse medium schreef namelijk dat een delegatie van Manchester United naar Amsterdam is afgereisd om de transfer van Antony af te ronden. Volgens The Sun zou Manchester United 40 miljoen pond, omgerekend ruim 46,5 miljoen euro, over hebben voor Antony. ESPN spreekt dinsdagmiddag over dezelfde bedragen als The Sun.

In hoeverre die geruchten kloppen, laat het Algemeen Dagblad in het midden. Wel schrijft de krant dat Antony een concrete optie is geworden nadat Manchester United naast Darwin Nuñez greep. De Uruguayaanse spits koos voor een avontuur bij Liverpool. Antony zelf zou deze zomer 'vurig hopen' een droomtransfer te maken.

Waar ligt de toekomst van Martínez?

Ook Martínez ziet het zitten om een transfer te maken deze zomer. Manchester United heeft Martínez hoger in de pikorde staan dan Pau Torres (Villarreal CF), al wil het wel eerst het middenveld versterken. Enkele dagen geleden werd ook Arsenal hevig gelinkt aan Martínez en volgens het Algemeen Dagblad is de Argentijn nog altijd in beeld bij de Londense topclub.

Ajax wil Antony en Martínez echter het liefst aan boord houden om de Europese ambities verder gestalte te geven, tenzij een club een bod doet dat nauwelijks te weigeren valt. Jurriën Timber lijkt volgend seizoen 'gewoon' bij Ajax te spelen. Manchester United heeft de hoop op de jonge verdediger min of meer opgegeven, terwijl Timber zelf bij Ajax wil blijven om zijn kansen op speelminuten op het WK hoog te houden.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt nu in de Ajaxshop!

Ajax is bij de bookmaker topfavoriet voor een nieuwe landstitel, PSV en Feyenoord volgen op flinke afstand!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties