'ManU wil Antony binnenhalen; ook sprake van gentlemen's agreement met Ajax'

door Bart Veenstra 353

Bron The Times

'ManU wil Antony binnenhalen; ook sprake van gentlemen's agreement met Ajax'

door Bart Veenstra 353

Bron The Times

Laatst geüpdatet

Antony geldt mogelijk als het belangrijkste transfertarget voor Manchester United deze zomer. Dat meldt The Times. De Engelse krant weet echter ook dat er tussen Ajax en Manchester United sprake is van een gentlemen's agreement.

Trainer Erik ten Hag stapte na het afgelopen seizoen over van Ajax naar Manchester United. In Engeland staat hij nu aan de vooravond van zijn eerste seizoen op Old Trafford. Bij Manchester United zijn inmiddels al zes spelers transfervrij vertrokken en zodoende zal Ten Hag zijn selectie willen versterken.

Spelers als Jurriën Timber, Frenkie de Jong en Tyrell Malacia worden geregeld genoemd en nu lijkt ook Antony een serieuze kandidaat. Manchester United, dat vorig seizoen zesde eindigde in de Premier League en zodoende volgend seizoen uitkomt in de Europa League, kan echter niet iedere speler wegkapen bij Ajax. The Times schrijft dat Ajax en Manchester United een mondeling 'herenakkoord' hebben gesloten, waarbij de belofte is gedaan dat de Engelsen niet de complete selectie van Ajax leegroven.

Nog geen bod van Manchester United op Antony

Dat Antony in de belangstelling staat van Manchester United lijkt inmiddels geen geheim meer. Transferjournalist Fabrizio Romano liet maandag weten dat de Engelsen inderdaad interesse hebben, maar dat er van een officieel bod nog geen sprake is. In de media wordt Antony tussen de 45 en 60 miljoen euro ingeschat.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties