Romano: 'Manchester United heeft oprechte interesse in Antony, maar nog geen bod uitgebracht'

door Bas Velzel 404

Bron Fabrizio Romano

Romano: 'Manchester United heeft oprechte interesse in Antony, maar nog geen bod uitgebracht'

door Bas Velzel 404

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Antony staat op de radar van Manchester United. Dat weet transferexpert Fabrizio Romano te melden. Volgens Romano heeft United nog geen bod uitgebracht bij Ajax voor de diensten van de Braziliaan, maar wordt hij vooralsnog besproken binnen de club.

Dat schrijft Romano op zijn Twitter. Volgens de transfergoeroe is de interesse van Manchester United oprecht, mede door de goede band tussen Antony en Erik ten Hag. Van de waarschijnlijk 140 miljoen euro die de oefenmeester in Engeland tot zijn beschikking heeft, moet een gedeelte ervoor zorgen dat Ten Hag en Antony herenigd worden. De Braziliaanse aanvaller heeft in Amsterdam nog wel een contract tot medio 2025.

Volgens de verhalen die rond gaan wil Ajax een kleine zestig miljoen euro ontvangen voor de diensten van Antony. De Amsterdammers moeten dan nog wel twintig procent afstaan aan São Paulo, de vorige club van Antony, vanwege een bedongen doorverkooppercentage. Daarnaast hebben de Brazilianen recht op een opleidingsvergoeding van 2.7 procent.

De geruchten gingen dat de zaakwaarnemers van Antony naar Europa zouden zijn gegaan om in gesprek te gaan met Manchester United. Dat klopt volgens Romano niet. De broer van Antony zou hebben gezegd dat het 'fake news' is.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties