‘Manchester United vliegt Ten Hag naar Engeland, Antony en Timber worden genoemd’

door Thijs Zwagerman 303

Bron De Telegraaf

‘Manchester United vliegt Ten Hag naar Engeland, Antony en Timber worden genoemd’

door Thijs Zwagerman 303

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Manchester United heeft Erik ten Hag en zijn assistent-trainer Mitchell van der Gaag woensdagmiddag met een privéjet naar Engeland gevlogen, zo weet De Telegraaf. Ten Hag voert in Engeland gesprekken over de invulling van zijn selectie en daarbij worden ook (oud-)Ajacieden genoemd.

Ten Hag mag naar verluidt meer dan 140 miljoen in zijn selectie investeren bij Manchester United en mogelijk vloeit een gedeelte van dat geld richting Ajax. Jurriën Timber en Antony staan namelijk op het verlanglijstje van de oefenmeester. Ook Frenkie de Jong wordt door De Telegraaf genoemd als mogelijke transferdoelwit van Ten Hag. ‘Maar niet alles zal haalbaar zijn’, weet de krant te melden.

Timber en Antony liggen bij Ajax beiden nog langdurig vast, waardoor Manchester United diep in de buidel zal moeten tasten voor het gewilde Ajax-duo. Timber heeft momenteel een contract tot medio 2024, terwijl Antony met een verbintenis tot de zomer van 2025 zelfs nog een jaar onder contract staat.

Van der Gaag

Bij Manchester United wordt Van der Gaag definitief de eerste assistent-trainer van Ten Hag. Hoewel dit een langgekoesterde wens van de vertrekkend Ajax-trainer was, kostte het Manchester United meer moeite dan aanvankelijk gedacht om Van der Gaag te contracteren. ‘Het heeft overigens nog weken geduurd voordat het contract van Van der Gaag, die ook naar tal van andere clubs in binnen- en buitenland kon als hoofdcoach, rond was. Maar daar is begin deze week een klap op gegeven’, schrijft De Telegraaf.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties