Ten Hag wil weinig kwijt over mogelijke interesse ManU in Timber en Antony

door Bart Veenstra 239

Bron Algemeen Dagblad

Ten Hag wil weinig kwijt over mogelijke interesse ManU in Timber en Antony

door Bart Veenstra 239

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag wil niet al te diep ingaan op de mogelijke interesse van Manchester United in Ajax-spelers Jurriën Timber en Antony. Beide spelers worden in de buitenlandse media gelinkt aan een mogelijke transfer naar de nieuwe club van Ten Hag, al wil de trainer er niet al te veel over kwijt.

Wat betreft Timber zegt Ten Hag tegenover het Algemeen Dagblad dat in Timber een aanvoerder schuilt. 'Hij had na zijn debuut tegen Heerenveen een terugval, maar daarna ging hij als een komeet. Moet Timber blijven? Ik denk dat alles goed is voor hem', aldus de trainer.

Blijven bij Ajax of een vertrek naar een topclub in het buitenland: Timber zal in de komende periode een keuze moeten maken. Ten Hag ziet dat elke keuze een voordeel zal hebben. 'Hier (bij Ajax, red.) kan hij de volgende stap zetten in leiderschap en het volhouden van de intensiteit. Een grotere uitdaging kan ook een impuls zijn voor zijn ontwikkeling. United? Ik denk dat Timber bij alle topclubs op de radar staat.'

Vertrek Antony zou aderlating voor Ajax zijn

Ook Antony staat in de belangstelling van meerdere topclubs uit het buitenland. De Braziliaan wordt aan haast elke grote club gelinkt, waaronder ook Manchester United. Ten Hag: 'Als Antony zou gaan, is dat voor Ajax een aderlating, omdat je in de huidige selectie niemand hebt die zijn positie kan overnemen. Ik moest de laatste weken zelfs een systeemwissel doorvoeren om voorin weer wapens te hebben.'

Ten Hag liet onlangs nog weten dat er tussen Ajax en Manchester United geen afspraken zijn gemaakt wat betreft het doen van transfers. In theorie zou de trainer dus spelers van Ajax mee kunnen nemen naar Old Trafford. 'Welke spelers van Ajax interessant zijn? Ik heb hele goede spelers hier, maar dat is nu totaal niet aan de orde', zei Ten Hag een ruime week geleden.

Sportbookies had in de Eredivisie dit weekend 9 van 9 wedtips goed. Bekijk welke dit waren! Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties