[Update] Slechts 500 kaarten beschikbaar voor Bayern München - Ajax

door BartVeenstra 8

Bron Ajax Life

[Update] Slechts 500 kaarten beschikbaar voor Bayern München - Ajax

door BartVeenstra 8

Bron Ajax Life

Laatst geüpdatet

Ajax-fans kunnen later deze maand - zaterdag 24 juli (16.30 uur) - weer een Europese trip beleven. Het is voor de supporters van Ajax namelijk toegestaan om het oefenduel met Bayern München in de Allianz Arena bij te wonen, zo meldt Ajax Life.

De supportersvereniging nam contact op met Bayern München, zo valt te lezen. 'We stuurden zekerheidshalve een mailtje naar Bayern of Nederlandse supporters welkom zijn en we kregen een helder "gerne haben Sie die möglichkeit" terug, dus dat is alvast dikke prima', schrijft men op de website van Ajax Life.

Een kaartje voor het duel is te koop via de website van Bayern München. Ajax Life schrijft erbij dat het wel zaak is dat je je registreert. De prijzen voor het bijwonen van de oefenwedstrijd variëren van 12 euro tot 50 euro.

Update - 15.10 uur (2 juli 2021) - Slechts 500 kaarten beschikbaar voor Bayern München - Ajax

Voor het oefenduel tussen Bayern München en Ajax zijn slechts vijfhonderd kaarten beschikbaar, voor zowel Bayern als Ajax-fans. Dat meldt de Ajax Fancare op Twitter. De verkoop verloopt middels een loting via Bayern München. Daarnaast gelden voor deze oefenwedstrijd de Duitse coronamaatregelen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties