Tete: 'Baal hier zo ontzettend van'

door Koen Weijland 13

Tete: 'Baal hier zo ontzettend van'

door Koen Weijland 13

Laatst geüpdatet

Kenny Tete kan maar niet bevatten dat Ajax de bekerwedstrijd bij Feyenoord heeft verloren. Lange tijd leken de Rotterdammers tevreden te mogen zijn als het geen afstraffing werd, maar doordat Ajax niet scoorde bleef Feyenoord in de wedstrijd en ging het er in de laatste minuut met de zege vandoor.

En dus is het KNVB-bekersprookje voor Ajax voorbij. 'Wij wilden ook heel graag verder in de beker. We speelden wel zonder een aantal vaste basisspelers, maar daardoor zijn we niet automatisch zwakker. Ik baal hier zo ontzettend van. Ook omdat het enorm onnodig was. We hadden de wedstrijd voor rust al moeten beslissen', spreekt Tete na de wedstrijd duidelijke taal tegen verschillende aanwezige media.

De rechtsback, die een week eerder in de Europa Leauge nog rust kreeg tegen Fenerbahçe, had Eljero Elia volledig in de tas. Tete bewees dat zijn uitverkiezingen voor het Nederlands Elftal niet op eenmalige prestaties zijn berust. Aanstaande zaterdag staat voor Ajax een bezoekje aan Roda JC op het programma, waarna Fenerbahçe midweeks naar Amsterdam komt. Op 8 november a.s. mag Ajax vervolgens weer naar De Kuip, ditmaal voor een competitiewedstrijd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties