Sosa en Šutalo opgenomen in de selectie van Kroatië

door Jari Perridon 124

Bron Hrvatski Nogometni Savez

Sosa en Šutalo opgenomen in de selectie van Kroatië

door Jari Perridon 124

Bron Hrvatski Nogometni Savez

Borna Sosa en Josip Šutalo zijn beiden geselecteerd voor de komende interlandperiode van Kroatië. De Kroaten zullen van 22 tot en met 26 maart deelnemen aan een vriendschappelijk toernooi in de Verenigde Arabische Emiraten.

De nationale ploeg van Kroatië zal deelnemen aan de W Cup in Abu Dhabi. Op 22 maart spelen de Kroaten een duel met Tunesië (22.00 uur lokale tijd). Op dezelfde dag spelen Egypte en Nieuw-Zeeland ook tegen elkaar. De winnaars nemen het op 26 maart tegen elkaar op, terwijl de verliezers het een dag eerder tegen elkaar opnemen voor de derde plaats.

Voor dit vriendschappelijke toernooi heeft de coach van Kroatië, Zlatko Dalić, 25 spelers geselecteerd. Twee daarvan zijn Ajacieden, Sosa en Šutalo. Op 18 maart worden de Ajacieden in Zagreb verwacht om vervolgens met de nationale ploeg af te reizen naar Abu Dhabi.

Voorbereiding op EK

Dalić geeft aan dat dit toernooi belangrijk is in aanloop naar het EK van komende zomer. Voor het EK zijn de Kroaten ingedeeld in groep B. Daarin zullen ze het opnemen tegen Spanje, Italië en Albanië. Voorafgaand aan het EK speelt de Kroatische ploeg nog twee oefenwedstrijden tegen Noord-Macedonië en Portugal.

Registreer je bij Bezwaarmaker.nl en maak gratis bezwaar tegen je WOZ-waarde!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.