'Pasveer vanwege "stroperige werkwijze" Ajax al maanden in de wachtkamer'

door Bart Veenstra 88

Bron De Telegraaf

'Pasveer vanwege "stroperige werkwijze" Ajax al maanden in de wachtkamer'

door Bart Veenstra 88

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Remko Pasveer bevindt zich al maanden in de wachtkamer inzake een mogelijke contractverlenging bij Ajax. Dat meldt De Telegraaf dinsdagochtend. De 39-jarige keeper, die dit seizoen zijn basisplaats verloor aan winteraanwinst Gerónimo Rulli, beschikt op dit moment over een aflopend contract in Amsterdam.

Het is inmiddels een paar maanden geleden dat Pasveer een mondeling akkoord met Ajax bereikte over een derde seizoen in Amsterdamse dienst. Volgens De Telegraaf zouden de afspraken vervolgens op papier worden gezet, maar het is daarna stil geworden aan de zijde van Ajax. Pasveer zou zodoende nu al meer dan twee maanden in de wachtkamer zitten.

Stropere werkwijze Ajax

De Telegraaf noemt de 'stroperige werkwijze' van Ajax inzake de contractverlenging van Pasveer 'exemplarisch voor de onduidelijke situatie bij de Amsterdamse club, die een rommelig en sportief uiterst tegenvallend seizoen beleeft met veel wisselingen in de organisatie'.

Bij Ajax is Sven Mislintat sinds drie weken de nieuwe directeur voetbalzaken, al gaat zijn contract pas op 19 mei formeel in. De technische leiding lag hiervoor in handen van Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. Hamstra is inmiddels vertrokken bij Ajax, terwijl Huntelaar gezien kan worden als de rechterhand van Mislintat.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.