Pantelic: Ajax grootste club tot nu toe

door Ajax Showtime 22

Pantelic: Ajax grootste club tot nu toe

door Ajax Showtime 22

Laatst geüpdatet

Marko Pantelic is in zijn eerste dagen bij Ajax onder de indruk geraakt van de club. De spits, die onlangs een contract voor één seizoen tekende bij de Amsterdammers, spreekt van \'de grootste club waar hij ooit voor heeft gespeeld\'.

In het televisieprogramma Pink TV legt de dertigjarige spits uit waarom hij na het aflopen van zijn contract bij Hertha BSC pas eind januari een club vond. \"Er zaten vele topclubs achter me aan. Zo hoorde ik dat AS Roma overgenomen zou worden en dat nieuwe eigenaren mij dolgraag wilden hebben.\"

Een Italiaans avontuur zat er uiteindelijk echter niet in voor de Serviër. \"Tegen het einde van augustus was ik het wachten beu en ben ik verder gaan kijken. Toen meldde Ajax-coach Martin Jol zich voor mij, die me eerder al naar Hamburger SV wilde halen. Ajax is de grootste club waar ik tot nu toe voor heb gespeeld in mijn carrière.\"

Bij Ajax tekende Pantelic een contract voor één seizoen, met een netto jaarsalaris van één miljoen euro. De spits sluit echter niet uit dat hij langer in Nederland blijft. \"Misschien zal ik nog dit jaar mijn contract verlengen.\"

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties