Nederlands elftal maakt indruk op buitenlandse media en wordt gezien als kandidaat wereldtitel

door Jesse ter Haar 26

Bron Sportbookies

Nederlands elftal maakt indruk op buitenlandse media en wordt gezien als kandidaat wereldtitel

door Jesse ter Haar 26

Bron Sportbookies

Laatst geüpdatet

Het Nederlands elftal boekte donderdagavond een degelijke 0-2 overwinning op bezoek bij Polen. Dankzij die driepunter is plaatsing voor de finaleronde van de Nations League heel dichtbij. Een kleine nederlaag zondag tegen België is zelfs voldoende voor groepswinst en tevens een plaats in de halve finales. In de buitenlandse media maakte Oranje indruk en wordt het gezien als kandidaat voor de wereldtitel.

Het was niet altijd even goed wat het Nederlands elftal donderdagavond in Warschau liet zien, maar de ploeg van bondscoach Louis van Gaal toonde volwassenheid en speelde het duel professioneel uit. De openingsgoal was er één om je vingers bij af te likken. Een aanval over 21 schijven werd afgerond door Cody Gakpo. Het Poolse TVP Sport erkende de klasse van Nederland. 'Verliezen van zo'n grootmacht is geen schande. De klasse van de tegenstander werd Polen teveel', aldus de televisiezender die ook kritisch was op de eigen ploeg. 'Voordat de wedstrijd begon had het team de moed al opgegeven. De duizenden fans die uit heel het land naar de wedstrijd zijn gekomen kregen er helemaal niets voor terug'.

Het medium Fakt bestempeld Oranje als titelkandidaat voor het WK voetbal in Qatar. 'Nederland is één van de kandidaten om wereldkampioen te worden. Het openingsdoelpunt was van pure klasse. De spelers van Polen konden er alleen maar met open mond naar kijken'. Over twee maanden begint het wereldkampioenschap voetbal. Nederland lijkt klaar te zijn voor deze eindronde. De bookmakers zien Oranje echter niet als grote favoriet. Nederland staat achtste met een odd van 13.00. Top kandidaat is nog altijd Brazilië met een odd van 5.50.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.