Nagtzaam dolblij met terugkeer uitsupporters: 'Mijn hart maakt echt een sprongetje'

door Terrence Riepma 2

Bron Voetbal Primeur

Nagtzaam dolblij met terugkeer uitsupporters: 'Mijn hart maakt echt een sprongetje'

door Terrence Riepma 2

Bron Voetbal Primeur

Laatst geüpdatet

Fabian Nagtzaam is uitermate tevreden met het feit dat er weer uitsupporters aanwezig mogen zijn tijdens de Europese wedstrijden van Ajax. Dat vertelt de voorzitter van de Supportersvereniging Ajax tegenover Voetbal Primeur. Vorige week werd bekend dat uitsupporters weer zijn toegestaan tijdens de Europese duels. Tijdens de voorrondewedstrijden was dat nog niet het geval.

Nagtzaam is naar eigen zeggen dan ook door het dolle heen met het besluit van de UEFA: 'Mijn hart maakt echt een sprongetje. Dat meen ik echt. Dit zijn de krenten in de pap.' Volgens Nagtzaam komt het mede dankzij Edwin van der Sar dat uitsupporters weer zijn toegestaan.

'Hij heeft zich er hard voor gemaakt als lid van de ECA (European Club Association, red.)', legt Nagtzaam uit. 'Daar is gehoor aan gegeven. Van der Sar heeft dus heel goed een lans voor ons gebroken. Niet alleen voor Ajax, maar voor alle supporters uit Europa.'

Er is een nieuwe voorraad van het Bob Marley-Ajax-shirt beschikbaar in de Ajaxshop! Pre-order het derde shirt van Ajax hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties