'Magallán tekent contract voor zes maanden bij laagvlieger Elche CF'

door Cristian de Jong 44

Bron César Luis Merlo

'Magallán tekent contract voor zes maanden bij laagvlieger Elche CF'

door Cristian de Jong 44

Bron César Luis Merlo

Laatst geüpdatet

Lisandro Magallán zal spoedig zijn handtekening zetten onder een contract tot het einde van het seizoen bij Elche CF, zo weet journalist César Luis Merlo te melden op zijn twitteraccount. De Argentijnse verdediger zit al langere tijd op een zijspoor in Amsterdam en zal zodoende de Nederlandse hoofdstad verlaten.

Magallán zal bij Elche, uitkomend in de Spaanse La Liga, een contract tekenen voor zes maanden. Of het gaat om een huurtransfer of een permanente transfer, is niet duidelijk. De transfer wordt binnen enkele uren afgerond.

Magallán speelde al eerder in de hoogste divisie van Spanje. De Argentijn werd door Ajax in het seizoen 2019/20 verhuurd aan Deportivo Alavés. Magallán kwam destijds zeventien keer in actie voor de Spanjaarden, waarvan twaalf keer in de basis.

Na zijn huurperiode in Spanje speelde de centrale verdediger het seizoen erna op huurbasis in de Serie A. Afgelopen seizoen werd Magallán voor de derde keer verhuurd door de Amsterdammers. Ditmaal kwam hij uit voor het Belgische RSC Anderlecht. Ajax nam Magallán in januari 2019 voor negen miljoen euro over van het Argentijnse Boca Juniors.

Denk jij dat Ajax de competitie hervat met een overwinning op NEC? Zet in en verdien 1,36 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.