Ajax gaat deze winter doorselecteren: 'Selectie Ajax moet flink opgeschud worden'

door Bart Veenstra 155

Bron Voetbal International

Ajax gaat deze winter doorselecteren: 'Selectie Ajax moet flink opgeschud worden'

door Bart Veenstra 155

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Ajax gaat in de komende periode doorselecteren, zo meldt Voetbal International eveneens. Lucas Ocampos, Lisandro Magallán en Kik Pierie zijn niet mee afgereisd naar Marbella en het mag dan ook duidelijk zijn dat deze drie spelers mogen vertrekken bij Ajax.

Volgens Voetbal International blijft het daar niet bij. 'Drie spelers weg, maar daarmee is het doorselecteren zeker nog niet voorbij. Integendeel', aldus het medium, dat dus verwacht dat er mogelijk nog meer spelers Ajax gaan verlaten.

'Selectie Ajax moet flink opgeschud worden'

'In de ongebruikelijke lange winterse voorbereiding richting de eerste officiële wedstrijd (8 januari, NEC-uit) moet de selectie flink opgeschud worden', schrijft Voetbal International vervolgens. 'Daarover later deze week meer, maar nieuwe gezichten worden niet alleen van buitenaf, maar ook intern verwacht. Dat wordt ook tijdens de training zichtbaar, waarbij Owen Wijndal en Ahmetcan Kaplan een gretige indruk maken.'

Tijdens het trainingskamp in het Marbella zijn er 27 spelers van Ajax actief. Meerdere van deze spelers kwamen tot dusver hoofdzakelijk uit voor Jong Ajax en Ajax O18. Tijdens deze trainingsweek kunnen zij zich laten zien aan trainer Alfred Schreuder. Voetbal International schrijft verder dat ook Jong Ajax-trainer John Heitinga en zijn assistent Michel Kreek zijn meegereisd naar Spanje.

Aankomende zaterdag speelt Ajax ter afsluiting van het trainingskamp in Marbella een oefenwedstrijd tegen Blackburn Rovers. De Engelse club traint deze week op het veld naast Ajax. Het duel zaterdag begint om 11.00 uur en is onder meer te zien via Ziggo Sport.

Bij Jacks kun je nu vijftig keer je inzet terugkrijgen als Nederland van Qatar wint. Check snel hoe het werkt!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.