Ajax met 27 spelers naar Marbella; Ocampos ontbreekt

door Bart Veenstra 264

Bron Ajax.nl

Ajax met 27 spelers naar Marbella; Ocampos ontbreekt

door Bart Veenstra 264

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax is met een spelersgroep van 27 man naar het trainingskamp in het Spaanse Marbella afgereisd. Dat laat de Amsterdamse club maandagochtend weten via Ajax.nl. Meest opvallende afwezige: Sevilla-huurling Lucas Ocampos.

Op de officiële website doet Ajax overigens geen uitspraken over de afwezigheid van Ocampos. Het is dan ook niet bekend waarom de Argentijn niet mee is naar het trainingskamp in Marbella. Eerder waren er geruchten over een mogelijk vervroegd vertrek van Ocampos. Hij zou mogelijk terugkeren naar Sevilla, de club waar hij van gehuurd is. Ook Lisandro Magallán en Kik Pierie ontbreken in de selectie van de Amsterdammers. Ajax verblijft van maandag tot en met zaterdag in Spanje ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Naast Ocampos ontbreken ook de internationals van Ajax die aanwezig zijn op het WK in Qatar. Bij het Nederlands elftal zijn Remko Pasveer, Jurriën Timber, Daley Blind, Steven Berghuis, Davy Klaassen, Kenneth Taylor en Steven Bergwijn actief. Ook Dusan Tadic, Mohammed Kudus, Edson Álvarez en Jorge Sánchez zijn actief op het WK.

Vanwege de afwezigheid van meerdere internationals heeft trainer Alfred Schreuder ruimte gemaakt in zijn selectie voor enkele spelers van Jong Ajax en Ajax O18. Deze spelers krijgen de komende week de kans zich te laten zien aan de technische staf van de hoofdmacht van de Amsterdamse club. Een opvallende afwezige in dit opzicht is Sontje Hansen.

De selectie van Ajax:

Maarten Stekelenburg
Jay Gorter
Calvin Bassey
Owen Wijndal
Ahmetcan Kaplan
Devyne Rensch
Florian Grillitsch
Youri Regeer
Brian Brobbey
Lorenzo Lucca
Francisco Conceição
Youri Baas
Christian Rasmussen
Kristian Hlynsson
Amourricho van Axel Dongen
Kian Fitz-Jim
Jeppe Kjaer
Donny Warmerdam
Olivier Aertssen
Tristan Gooijer
Jaydon Banel
Tom de Graaff
Giovanni
Gabriel Misehouy
Silvano Vos
Jorrel Hato
Ar'jany Martha

Denk jij dat het Nederlands elftal wint van Qatar en de nul houdt? Zet in en ontvang 1,72 keer je inzet terug als Oranje wint zonder tegendoelpunt!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.