Ajax gaat komende week op trainingskamp in Marbella

door Jesse ter Haar 170

Bron Ajax Life

Ajax gaat komende week op trainingskamp in Marbella

door Jesse ter Haar 170

Bron Ajax Life

Laatst geüpdatet

Ajax gaat komende week op trainingskamp in Marbella, zo brengt Ajax Life donderdag naar buiten. De Amsterdammers gaan - met een uitgedunde selectie - onder leiding van Alfred Schreuder aan de slag onder de Spaanse zon. Het trainingskamp heeft plaats van maandag 28 november tot en met zaterdag 3 december.

Het kan worden gezien als eerste stap in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft, maar vooralsnog mist Ajax een elftal aan spelers. Zeven Ajacieden zijn met het Nederlands elftal actief op het WK in Qatar, terwijl er ook vier Ajacieden voor andere landen uitkomen. Dusan Tadic komt uit voor Servië, Mohammed Kudus voor Ghana en Edson Álvarez en Jorge Sánchez voor Mexico. Tadic en Kudus komen op donderdag nog in actie. De selectie waarmee Ajax op trainingskamp gaat, bestaat dan ook uit 'niet-internationals, aangevudl met spelers uit Jong Ajax en de jeugd'.

De finale van het WK heeft plaats op zondag 18 december. Drie weken later speelt Ajax alweer zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie. Op zondag 8 januari is NEC de tegenstander. Ajax gaat die dag op bezoek in Nijmegen. Daar treft het onder meer Lasse Schöne en Jasper Cillessen. De Amsterdammers gaan vanaf dat moment op jacht naar de koppositie. Feyenoord staat momenteel immers bovenaan in de Eredivisie. De Rotterdammers verdedigen een voorsprong van drie punten op zowel Ajax als PSV.

Programma trainingskamp Ajax

Een trainingskamp gaat vaak gepaard met oefenwedstrijden en dat is ook in dit geval het idee. De precieze invulling van de week is nog niet bekend, maar wel wil de club op de afsluitende ochtend - op zaterdag 3 december dus - een oefenwedstrijd spelen. Wie die dag de tegenstander moet worden, wordt nog niet bekendgemaakt. Voor zowel het potentiële duel als de trainingen in Marbella geldt in ieder geval: de verrichtingen van Ajax zijn niet bij te wonen door publiek.

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.