'Ajax laat Ocampos definitief vervroegd terugkeren bij Sevilla'

door Cristian de Jong 376

Bron AS

'Ajax laat Ocampos definitief vervroegd terugkeren bij Sevilla'

door Cristian de Jong 376

Bron AS

Laatst geüpdatet

Lucas Ocampos lijkt zijn avontuur bij Ajax in januari al te beëindigen, zo meldt de Spaanse sportkrant AS. De Argentijnse aanvaller speelt momenteel op huurbasis voor de Amsterdammers, maar zal na een half seizoen alweer terugkeren bij Sevilla na een teleurstellende periode in Nederland.

Bij Ajax kwam Ocampos tot dusver tot 114 minuten. Daarin scoorde de Argentijn niet, ook was hij geen enkele keer aangever. In Spanje werd Jorge Sampaoli kort geleden aangesteld als nieuwe trainer van Sevilla en hij liet meteen zijn oog vallen op een terugkeer van Ocampos. Sampaoli werkte samen met Ocampos bij het nationale elftal en ziet een hereniging bij Sevilla wel zitten.

Een winterse terugkeer lijkt dus aanstaande voor de Argentijn, die zijn WK-droom bij Ajax in duigen zag vallen. Ocampos speelde dit seizoen zelfs meer minuten in drie wedstrijden voor Sevilla dan in het krappe halfjaar bij Ajax.

Transfersoap Ocampos

Ocampos zou in de afgelopen transferperiode een permanente overstap maken naar Ajax. De Amsterdammers leken al akkoord te zijn over een transferbedrag van twintig miljoen euro. De raad van commissarissen stak hier echter op het laatste moment een stokje voor. Sevilla en Ajax kwamen daarna alsnog met een akkoord over een huurperiode met een huursom van vier miljoen euro.

Sportbookies behaalde afgelopen weekend een percentage van 91% aan correcte wedtips. Bekijk de beste wedtips voor het WK nu!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.