Ajax oefent zaterdagochtend tegen Blackburn Rovers

door Bart Veenstra 62

Bron Ajax.nl

Ajax oefent zaterdagochtend tegen Blackburn Rovers

door Bart Veenstra 62

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax speelt aankomende zaterdagochtend een oefenduel met Blackburn Rovers. De vriendschappelijke wedstrijd in Marbella begint om 11.00 uur. Ziggo Sport zendt het oefenduel live uit, zo meldt Ajax via Ajax.nl.

Deze week is Ajax op trainingskamp in het Spaanse Marbella. De Amsterdamse ploeg arriveerde daar maandag en zal er verblijven tot en met zaterdag. Het trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft wordt dus afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Blackburn Rovers.

Ajax zonder verschillende internationals op pad

Ajax zal het in die oefenwedstrijd moeten doen zonder meerdere internationals. Zeven spelers van Ajax zijn met Oranje actief op het WK, terwijl vier andere spelers met andere landen deelnemen aan het WK in Qatar. Zodoende nam trainer Alfred Schreuder meerdere talentvolle spelers mee naar het trainingskamp in Marbella.

Tijdens het trainingskamp ontbreken ook enkele spelers. Zo nam Schreuder Lucas Ocampos, Lisandro Magallán en Kik Pierie niet mee naar Spanje. Het drietal zou mogen vertrekken bij Ajax, zo schreef het Algemeen Dagblad maandag.

Duel met Blackburn Rovers toegankelijk voor publiek

Ajax laat verder weten dat toeschouwers welkom zijn bij het duel met Blackburn Rovers. Supporters die de wedstrijd in Marbella bij willen wonen, kunnen via deze link een kaartje kopen. Een kaartje voor dit oefenduel kost tien euro.

Bij Jacks kun je nu vijftig keer je inzet terugkrijgen als Nederland van Qatar wint. Check snel hoe het werkt!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.