'Ajax werkt aan vertrek Ocampos, Magallán en Pierie'

door Bart Veenstra 212

Bron Algemeen Dagblad

'Ajax werkt aan vertrek Ocampos, Magallán en Pierie'

door Bart Veenstra 212

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ajax werkt aan een vertrek van spelers Lucas Ocampos, Lisandro Magallán en Kik Pierie. Dat meldt het Algemeen Dagblad maandagmiddag. Het drietal behoort niet tot de 27-koppige selectie die is afgereisd naar Marbella voor een trainingskamp.

Het Algemeen Dagblad schrijft maandag dat Ajax met Sevilla in onderhandeling is om Ocampos halverwege zijn huurperiode terug te laten keren naar de Zuid-Spaanse stad. De onderhandelingen daarover zouden in volle gang zijn. Ocampos werd aan het einde van de zomerse transferperiode op huurbasis overgenomen van Sevilla. Eerder wilde Ajax de Argentijn nog kopen, maar daar stak de RvC van de Amsterdamse club een stokje voor. Ocampos kwam in de eerste seizoenshelft tot slechts 114 minuten voor Ajax.

Magallán en Pierie mogen Ajax verlaten

Magallán zou te horen hebben gekregen dat hij moet vertrekken. De Argentijnse verdediger kwam dit seizoen niet verder dan twintig minuten en werd in eerdere periodes al uitgeleend door Ajax. In Amsterdam heeft Magallán nog een contract tot de aankomende zomer, al is het volgens het Algemeen Dagblad niet uitgesloten dat zijn contract vroegtijdig wordt ontbonden.

Tot slot mag ook Pierie uitkijken naar een nieuwe club. De verdediger is 'na overleg' niet meegenomen naar Marbella. In de afgelopen maanden speelde Pierie zijn wedstrijden voor Jong Ajax. Pierie, die nog tot de zomer van 2024 vastligt bij Ajax, staat in de belangstelling van meerdere clubs, aldus de krant.

Ajax is op dit moment in Marbella vor een trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Buiten bovengenoemd trio zijn ook de elf WK-internationals niet aanwezig in Spanje. Verder ontbreekt ook de talentvolle Sontje Hansen in Marbella. Ajax deed zelf overigens geen uitspraken over de redenen van de afwezigheid van enkele spelers.

Bij Jacks kun je nu vijftig keer je inzet terugkrijgen als Nederland van Qatar wint. Check snel hoe het werkt!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.