Ihattaren doorloopt individueel traject onder Gerald Vanenburg

door Gino Haverkamp 234

Bron NOS

Ihattaren doorloopt individueel traject onder Gerald Vanenburg

door Gino Haverkamp 234

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren werkt weer samen met Gerald Vanenburg, zo weet de NOS te melden. Onder begeleiding van de oud-prof werkt de Ajacied een individueel programma af. Meer details wil Ajax niet geven.

De NOS besloot navraag te doen bij de club, omdat het de laatste tijd erg stil rondom Ihattaren is. Het was al bekend dat de middenvelder annex aanvaller een individueel traject doorloopt en nu meldt Ajax dat hij dat doet met Vanenburg. De oud-Ajacied laat, conform de afspraken met Ajax, aan de NOS weten geen details te geven over zijn samenwerking met Ihattaren.

Wat dat betreft is Ihattaren terug bij af. Begin dit kalenderjaar zat de voetballer aan lager wal, omdat hij kampte met onder meer mentale problemen. Hij was te zwaar en leefde naar eigen zeggen niet als een prof. Vanenburg stuurde hem vervolgens een bericht en samen met hem doorliep Ihattaren een traject om weer fit te worden. Deze zomer was de creatieveling weer de oude, totdat priveproblemen ervoor zorgden dat de jongeling terugviel.

Ajax moet binnenkort laten weten of het door wil gaan met Ihattaren

Ajax huurt Ihattaren van Juventus. Deze huurdeel loopt 31 december af en het is aan de Amsterdammers om te bepalen of het verblijf van Ihattaren verlengd wordt. 'Ruim voor die tijd moet Ajax aan Juventus laten weten of al dan niet gebruik wordt gemaakt van de optie tot koop die in de huurovereenkomst is opgenomen', meldt de NOS.

Scoort Bergwijn het eerste doelpunt in Alkmaar? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.