Swart doet oproep aan Ihattaren: 'Ga lekker voetballen, je kunt één van de beste spelers worden'

door Cristian de Jong 171

Bron Vandaag Inside

Swart doet oproep aan Ihattaren: 'Ga lekker voetballen, je kunt één van de beste spelers worden'

door Cristian de Jong 171

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Sjaak Swart reageert tegenover Vandaag Inside over de situatie rondom Mohamed Ihattaren. Wegens omstandigheden ontbreekt de creatieveling al enige tijd in de selectie van Ajax. Wel is hij weer begonnen met individueel trainen. Ajax heeft Ihattaren ook niet ingeschreven voor de Champions League.

Mister Ajax doet een oproep aan de twintigjarige. 'Ik hoop dat Ihattaren hoort wat ik zeg', begint Swart. 'Ga nou lekker voetballen! Je kan voetballen, je kunt één van de beste spelers worden! We zijn blij met je, dus laat het zien. En ga geen gekke, andere dingen doen. Ik help je, en er zijn er nog veel meer, zoals Vanenburg. Dus heel graag: ga lekker voetballen.'

Ihattaren wordt momenteel door Juventus aan Ajax verhuurd. In december hebben de Amsterdammers ook nog een optie tot koop. De Juve-huurling speelde voorheen voor PSV. Daar maakte hij een goede indruk. Hij werd gezien als één van de meest talentvolle spelers van zijn leeftijdscategorie. Ihattaren kwam echter in de knoop met zichzelf en met zijn trainer op dat moment, Roger Schmidt. Uiteindelijk nam Juventus hem definitief over en verhuurde hem vervolgens aan Sampdoria en nu Ajax.

Individuele trainingen

Gerry Hamstra maakte eerder deze week al bekend dat Ihattaren weer gaat beginnen met de individuele trainingen. Afgelopen seizoen liet de linkspoot zijn klasse nogmaals zien. Toen maakte hij zijn minuten in de Keuken Kampioen Divisie voor Jong Ajax. Ook zat hij af en toe op de bank bij het eerste van Ajax.

Verwacht jij dat Brian Brobbey zaterdag het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt? Zet in en ontvang 3,75 keer je inzet!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Bestel nu het nieuwe derde Ajax-tenue in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.