Huiberts: 'Waarom verkopen aan de concurrent?'

door Bart Veenstra 40

Huiberts: 'Waarom verkopen aan de concurrent?'

door Bart Veenstra 40

Laatst geüpdatet

Veel voetbalanalisten zien Calvin Stengs en Myron Boadu graag transfereren van AZ naar Ajax. Het aanvalsduo doet het geweldig in Alkmaar en om die reden worden beide spelers regelmatig gelinkt aan een stap hogerop.

Zo schreef Wim Kieft zaterdag in zijn column in De Telegraaf nog dat Ajax een ideale tussenstap zou zijn voor Stengs, terwijl analist René van der Gijp vrijdagavond tijdens Veronica Inside ook al sprak over een transfer van Stengs naar Ajax. Of het ervan gaat komen, is nog maar de vraag.

Max Huiberts, directeur voetbalzaken bij AZ, krijgt tijdens het radioprogramma NH Sportcafé van presentator Leo Driessen de vraag hoeveel Ajax zou moeten betalen voor talenten als Stengs en Boadu. De beleidsbepaler van de Alkmaarse club noemt geen bedragen en geeft het volgende aan: 'Wij willen ook winnen van die clubs (als Ajax, red.). Waarom zouden we dan verkopen aan de concurrent. Overmars doet heel goed werk bij Ajax en hij weet heel goed wat wel en niet kan', aldus Huiberts, die daarmee lijkt aan te geven dat men er in Alkmaar niet om staat te springen om een talent als Stengs aan Ajax te verkopen.

Denk jij dat Ajax met 0-4 wint op bezoek bij RKC Waalwijk? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.