Geruchtenmolen: 'Ajax wijst bod van 15 miljoen pond op Kudus af'

door BadembaBarrie 1855

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax wijst bod van 15 miljoen pond op Kudus af'

door BadembaBarrie 1855

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is nog altijd geopend en dus zijn er nog altijd geruchten omtrent Ajax. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, vooral interessant talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 1 september

'Ajax wijst bod van 15 miljoen pond op Kudus af'

Everton heeft zich officieel bij Ajax gemeld voor Mohammed Kudus, zo meldt Owuraku Ampofo, een Ghanese voetbaljournalist. The Toffees zouden bereid zijn om 15 miljoen pond, omgerekend ruim 17 miljoen euro, voor de Ghanees international te betalen. Ajax wil echter niets van een transfer weten en heeft het bod afgewezen, deels in de overtuiging dat Kudus binnen een jaar veel meer waard zal zijn. Alfred Schreuder zou Kudus bovendien persoonlijk verzocht hebben bij Ajax te blijven.

'Grillitsch gaat tot zomer van 2025 tekenen'

In tegenstelling tot eerdere berichten gaat Florian Grillitsch voor drie jaar bij Ajax tekenen. Eerder werd geschreven dat hij voor één jaar met de optie voor nog een jaar zou tekenen, maar volgens de Italiaanse journalist Nicolo Schira tekent hij tot medio 2025. Ajax moet de transfer nog wereldkundig maken en dan zal blijken hoe lang de contractduur daadwerkelijk zal zijn.

'Álvarez bereikt persoonlijk akkoord met Chelsea over contract tot medio 2027'

Edson Álvarez heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Chelsea, zo schrijft journalist Nicolò Schira op Twitter. De Mexicaan kan bij de club uit Londen een contract tekenen tot medio 2027, waarbij er een optie voor nog een jaar in het contract wordt opgenomen. Chelsea heeft een bod van vijftig miljoen euro neergelegd bij Ajax, maar in principe zijn de Amsterdammers niet van plan hem te verkopen. Álvarez sloeg de donderdagtraining over in de hoop een transfer naar Engeland af te dwingen.

Woensdag 31 augustus

'Ajax lijkt Ocampos te gaan huren met een optie tot koop'

Ajax lijkt Lucas Ocampos te gaan huren met optie tot koop, zo meldt VarskySports op Twitter. Naar verluidt huurt Ajax de Argentijn voor vier miljoen euro. Ajax heeft daarnaast een optie tot koop in de huurdeal bedongen. Na dit seizoen zouden de Amsterdammers Ocampos voor zestien miljoen euro van Sevilla kunnen overnemen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

'Sevilla bereid transfersom voor Ocampos te verlagen naar 15 miljoen euro'

Sevilla en Ajax zijn wederom in onderhandeling over de transfer van Lucas Ocampos. Volgens de laatste berichten uit Spanje zou Sevilla nu mogelijk akkoord gaan met een transfersom van vijftien miljoen euro. Eerder zouden Ajax en Sevilla al akkoord zijn over een transfersom van twintig miljoen euro, maar de RvC van Ajax stak daar een stokje voor en liet de deal vooralsnog afketsen.

Dinsdag 30 augustus

'Ajax betaalt minimaal twintig miljoen euro voor Ocampos'

Volgens Radio Marca Sevilla hebben Ajax en Sevilla een akkoord bereikt over Lucas Ocampos. Naar verluidt betaalt Ajax twintig miljoen euro voor de Argentijnse aanvaller. Eerder werd al bekend dat Ocampos dinsdag afwezig was op de training van Sevilla. Opvallend genoeg meldt de Argentijnse journalist César Luis Merlo van TyC Sports dat Ajax dieper in de buidel moet tasten. Hij schrijft over een transfersom van 23 miljoen euro, plus bonussen.

Maandag 29 augustus

'Bailey vereerd door transferlink met Ajax'

Leon Bailey voelt zich vereerd door de transferlink met Ajax, zo schrijft Football Transfers op basis van een onthulling van de vader en zaakwaarnemer van de buitenspeler. De aanvaller van Aston Villa zou in een rijtje van potentiële opvolgers van Antony staan en lijkt daar dus wel oren naar te hebben. De Jamaicaan kan bij Aston Villa momenteel niet altijd rekenen op een basisplaats en zodoende zou - mocht de situatie zich niet verbeteren - een transfer naar Nederland tot de opties behoren.

'Ocampos genoemd als mogelijke opvolger Antony bij Ajax'

Het Spaanse medium Marca schrijft maandag dat Lucas Ocampos geldt als de mogelijke opvolger van Antony bij Ajax. Laatstgenoemde staat op de drempel van een transfer naar Manchester United en zodoende zoekt Ajax naar een nieuwe rechtsbuiten. Sevilla op zijn beurt zou ervoor openstaan om spelers te verkopen om op die manier ruimte te maken voor nieuwe spelers.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.