Fraser over geruchten rondom Ihattaren: 'Op de club hebben we het er niet over gehad'

door Cristian de Jong 34

Bron Algemeen Dagblad

Fraser over geruchten rondom Ihattaren: 'Op de club hebben we het er niet over gehad'

door Cristian de Jong 34

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Henk Fraser heeft tegenover het Algemeen Daglblad gereageerd om de geruchten rondom Mohamed Ihattaren. De creatieveling zal in januari weer terugkeren bij Juventus nadat Ajax bekendmaakte dat ze niet meer verder willen met het twintigjarige talent.

Ihattaren woont momenteel in Utrecht en dus zou een transfer naar FC Utrecht helemaal niet zo gek zijn. 'Laat ik vooropstellen dat ik Mo een schitterende, superspeciale voetballer vind', vertelt de Utrecht-trainer. 'Als trainer ben ik iemand die anderen graag helpt. Alleen: diegenen moeten dan wel ook geholpen willen worden.'

'En hoe het daarmee zit, kan ik niets zeggen', vervolgt Fraser. 'Simpelweg omdat ik Ihattaren niet heb gesproken. En op de club hebben we het er evenmin over gehad. Zijn komst is voorlopig niet im frage, nee.' Eerder deze week was nog een video te zien van Ihattaren waarin hij aan het hardlopen was in de Domstad.

Ihattaren bij Ajax

Ihattaren kwam voor het eerste van Ajax tot één duel. In de bekerfinale mocht de creatieveling invallen tegen zijn oude club PSV. Ihattaren moest het in Amsterdam voornamelijk doen met speelminuten bij Jong Ajax. Hij speelde vijf wedstrijden voor het belofteteam van Ajax en scoorde daarin vier keer. Dit seizoen speelde Ihattaren nog geen minuut in een officiële wedstrijd.

Denk jij dat Ajax het gat met PSV vergroot door te winnen van de Eindhovenaren? Zet in en verdien 1,75 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.