Tadić over roofoverval: 'Ik ga liever dood dan dat ik zulke mensen laat lopen'

door Cristian de Jong 100

Bron NOS

Tadić over roofoverval: 'Ik ga liever dood dan dat ik zulke mensen laat lopen'

door Cristian de Jong 100

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Dusan Tadić vertelt tegenover de NOS over zijn ervaringen tijdens de roofoverval waarin hij slachtoffer was. Die Serviër werd twee dagen voor de Johan Cruijff Schaal opgewacht bij zijn huis door twee mannen. Tadic geeft aan niet bang te zijn geweest.

Tadić vertelt dat hij verbaasd was toen hij in de situatie terechtkwam. 'Ik was heel verbaasd. Er waren twee mannen, we hebben een beetje gerend en gevochten. Hit and run, zeg maar...' De Serviër was niet bang en besloot niet te vluchten. 'Ja, ik heb wat klappen uitgedeeld. Als iemand mij wil aanvallen, geen probleem. Ik zal me verdedigen.' De aanvoerder geeft aan dat hij geen moment van twijfel had. 'Als je in Servië iets verkeerd doet, word je gestraft en niet op een fijne manier. Ik ga liever dood dan dat ik zulke mensen laat lopen.'

Tadić over kritiek

Het is een bewogen seizoen voor Tadić. De aanvaller krijgt veel kritiek, maar vertelt daar niks mee te doen. 'Ik lees niet zoveel. Bijna niets eigenlijk.' In het begin van het seizoen maakte Tadić voornamelijk zijn minuten op de rechterflank. Hier kwam de Serviër niet goed uit de verf, dat zag ook de buitenwereld. 'Als je slecht speelt, zullen ze zeggen dat je te oud bent. Als je goed speelt, zeggen ze dat je als goede wijn bent.'Tadic

Tadić vertelt vervolgens dat dit hem niets uitmaakt. 'Ze mogen zeggen wat ze willen. Het gaat erom dat je weet wie je bent, dat je verantwoordelijkheid neemt en het beste doet voor de club. Daar werk ik elke dag voor. Als mensen denken dat ik een klootzak ben, dan is dat een mooi compliment. Dank u vriendelijk', aldus Tadić.

Denk jij dat Ajax het gat met PSV vergroot door te winnen van de Eindhovenaren? Zet in en verdien 1,75 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.