'Berghuis fit genoeg om te starten, Blind begint weer in de basis'

door Cristian de Jong 160

Bron Algemeen Dagblad

'Berghuis fit genoeg om te starten, Blind begint weer in de basis'

door Cristian de Jong 160

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Steven Berghuis is volgens het Algemeen Dagblad fit genoeg om te starten tegen PSV. De Ajacied moest het veld afgelopen dinsdag tegen Rangers verlaten met wat klachten, maar is dus op tijd hersteld voor de topper tegen de Eindhovenaren.

Ajax zal naar alle waarschijnlijkheid beginnen met Blind als linksback. Naast Blind zullen Calvin Bassey en Jurriën Timber het centrale duo vormen. Jorge Sánchez zal beginnen als rechtsback, dat zal betekenen dat Devyne Rensch op de bank zal beginnen. Owen Wijndal zal vanaf de tribune moeten toekijken.

Op het middenveld is er naast Berghuis plek voor Edson Álvarez en Kenneth Taylor. Davy Klaassen zal op de bank plaatsnemen. Berghuis, Álvarez en Taylor begonnen ook tegen Rangers en dus zal het middenveld ongewijzigd blijven.

In de aanval is er weer plek voor Brian Brobbey. De spits had last van wat klachten voorafgaand aan het duel met Rangers. Mohammed Kudus kreeg toen de voorkeur en wist het doel te treffen. Echter zal de Ghanees weer genoegen moeten nemen met een plek op de bank. Brobbey wordt geassisteerd op de flanken door Dusan Tadić en Steven Bergwijn. Francisco Conceição zal dus niet zijn basisdebuut maken voor de Amsterdammers.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Pasveer; Sánchez, Timber, Bassey, Blind; Taylor, Álvarez, Berghuis; Bergwijn, Brobbey, Tadić

Denk jij dat Ajax het gat met PSV vergroot door te winnen van de Eindhovenaren? Zet in en verdien 1,75 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.