'Bosz wil De Ligt, transfer in winter geen optie'

door Bart Veenstra 12

'Bosz wil De Ligt, transfer in winter geen optie'

door Bart Veenstra 12

Laatst geüpdatet

Het Borussia Dortmund van trainer Peter Bosz zou maar al te graag Ajax-verdediger Matthijs de Ligt willen inlijven. Dat meldt sensatiekrant BILD woensdagochtend. De Duitse topclub zou miljoenen euro's over hebben voor de talentvolle mandekker.

Afgelopen zomer waren er ook al geruchten dat Borussia Dortmund De Ligt graag zou willen overnemen van Ajax. Aan de verdediger zou een prijskaartje hangen van 25 tot 30 miljoen euro. De Ligt heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2021.

De zaakwaarnemer van De Ligt, Barry Hulshoff, laat tegenover het Duitse medium weten dat een transfer in de winterse transferperiode hoe dan ook onbespreekbaar is. 'Matthijs heeft heel veel te danken aan Bosz. Maar in de eerste plaats wil hij op dit moment graag bij Ajax blijven. Een vertrek in de winter is geen optie. Op dit moment kijken we vooral naar wat het beste is voor zijn carrière.'

FC Barcelona
Ook FC Barcelona is nog altijd geïnteresseerd in De Ligt. Volgens El Mundo Deportivo zou hij zelfs kandidaat nummer één zijn om de defensie van de Spaanse club te versterken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.