Blind baalt: 'Het publiek was snel kritisch'

door Bart Veenstra 38

Blind baalt: 'Het publiek was snel kritisch'

door Bart Veenstra 38

Laatst geüpdatet

Daley Blind is van mening dat de sfeer in de Johan Cruijff ArenA woensdagavond minder was dan tijdens eerdere Europese avonden. Ajax wist in het eigen stadion niet voorbij Chelsea te komen: 0-1.

'Je merkt als het eventjes niet meezit dat het publiek in het stadion ook behoorlijk is verwend. Het publiek was snel kritisch', aldus Blind in gesprek met Ajax Life. De Amsterdammer doelt daarbij overigens niet op de F-Side. 'Achter het doel, op de F-side, gaat het iedere wedstrijd volle bak en dat is fantastisch om te zien. De harde kern doet het geweldig, maar er zijn ook veel mensen die niet bij de harde kern zitten. De lange zijde aan de overkant, ja. Maar misschien hebben we onszelf wel in die positie gebracht en ze iets te veel verwend', grapt Blind vervolgens.

Hoewel Ajax verloor van Chelsea wil Blind toch positief blijven. De verdediger geeft toe dat Ajax niet top was, maar aan de andere kant stond Ajax in verdedigend opzicht beter dan in sommige eerdere wedstrijden. 'Je moet een gelijkspel uit het vuur slepen, daar hebben we als team voor gestreden. En hoeveel kansen heeft Chelsea gehad? Een paar mogelijkheden en kansjes vanaf de zijkant.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.