Alleen shirts Feyenoord vijf cent duurder

door BvdPloeg 28

Alleen shirts Feyenoord vijf cent duurder

door BvdPloeg 28

Laatst geüpdatet

Supporters van Ajax moeten jaarlijks veel geld uitgeven voor een shirt, in vergelijking met andere Eredivisie-clubs. Dat blijkt uit een klein onderzoekje van Voetbalzone.

Fans die een shirt willen kopen van Ajax betalen daar 89,95 euro voor. Alleen het shirt van Feyenoord wordt met 90,00 euro duurder aangeboden. De twee rivalen staan met die prijzen op nummer één en twee op de lijst van de clubs in de Eredivisie. Op nummer drie staat PSV, dat zijn shirts voor 84,99 euro verkoopt.

De shirts van FC Groningen blijken het goedkoopst. Een supporter van de Trots van het Noorden betaalt slechts 49,95 euro voor een tricot. VVV Venlo (54,95 euro) en Roda JC (54,99 euro) blijven ook aan de lage kant. De populairste prijs voor een shirt is 64,95 euro. AZ, FC Twente en Heracles Almelo vragen ruim zes tientjes. Alleen van Willem II waren geen gegevens beschikbaar.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.