Ajax gaat rustige Deadline Day tegemoet: 'Hooguit nog een uitgaande huurtransfer'

door Bart Veenstra 234

Bron Voetbal International

Ajax gaat rustige Deadline Day tegemoet: 'Hooguit nog een uitgaande huurtransfer'

door Bart Veenstra 234

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Ajax zal vermoedelijk geen enerverende Deadline Day gaan ervaren op deze dinsdag 31 januari. Dat meldt Voetbal International dinsdagochtend. Eerder al liet algemeen directeur Edwin van der Sar weten dat er vermoedelijk geen nieuwe spelers meer komen.

In de afgelopen zomer leidde de Deadline Day nog tot 'hectische toestanden' in Amsterdam. Zo gingen meerdere spelers (onder wie Mohammed Kudus en Edson Álvarez) in staking om op die manier nog een transfer af te dwingen. Daarnaast wist Ajax op de slotdag van de zomerse transfermarkt Lucas Ocampos op huurbasis over te nemen van Sevilla. De Argentijn is na een mislukte periode in Amsterdam alweer terug bij de Spaanse club.

Deze winter liet Ajax naast Ocampos ook Daley Blind, Lisandro Magallán en Kik Pierie vertrekken, terwijl Gerónimo Rulli Ajax deze winter kwam versterken. Bij die ene winterse versterking lijkt het nu te blijven. 'Vandaag zal er hooguit nog een uitgaande huurtransfer van een talent plaatsvinden, die niet langer in de plannen van de hoofdmacht voorkomt. Het vuurwerk op Deadline Day zal dus vrijwel zeker niet vanuit Amsterdam komen.'

Mogelijke transfers Gorter en Jensen

In het afgelopen weekeinde maakten media melding van een huurtransfer van Jay Gorter naar het Schotse Aberdeen. Tot op heden heeft Ajax nog geen melding gemaakt van deze transfer. Victor Jensen zou mogelijk kunnen hopen op een transfer naar FC Utrecht. De Deen komt in Amsterdam amper in aanmerking voor speelminuten.

Poll: Vind jij dat Ajax zich nog moet versterken vandaag?
0%
0%
Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.