'Ajax en Overmars? Dat is een gepasseerd station'

door Bart Veenstra 147

Bron Het Nieuwsblad

'Ajax en Overmars? Dat is een gepasseerd station'

door Bart Veenstra 147

Bron Het Nieuwsblad

Laatst geüpdatet

Marc Overmars keert niet terug bij Ajax als directeur voetbalzaken, zo meldt Het Nieuwsblad. Het Belgische medium heeft het over 'een gepasseerd station' en daarmee lijkt de wens van een deel van de Ajax-aanhang niet uit te gaan komen.

Ajax nam zondag afscheid van directeur voetbalzaken Sven Mislintat en zodoende is het de vraag wie de Duitser gaat opvolgen. Supporters van Ajax scandeerden afgelopen zondag tijdens de gestaakte Klassieker de naam van Overmars en het is geen geheim dat de F-Side - de harde kern van Ajax - Overmars graag ziet terugkeren.

Van een terugkeer van Overmars - die Ajax begin 2022 verliet nadat hij zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag - gaat het vermoedelijk niet komen. Het Nieuwsblad deed navraag bij bronnen dicht bij Royal Antwerp - de huidige club van Overmars - en daaruit bleek dat de kans op een terugkeer uiterst klein dan wel uitgesloten is. 'Ajax en Overmars? Dat is een gepasseerd station', klinkt het vanuit België.

Meerdere redenen waarom Overmars niet terugkeert

Er worden meerdere redenen genoemd waarom Overmars niet terugkeert bij Ajax. Ten eerste zou een terugkeer gevoelig liggen. Sommige vrouwen die destijds ongepaste berichten van Overmars ontvingen, zijn nog altijd werkzaam bij de club. Daarnaast sukkelt Overmars na zijn hartaanval in december 2022 met zijn gezondheid en zou hij zich heel erg thuis voelen bij Royal Antwerp. Die stabiliteit komt zijn herstel goed van pas. Bij Royal Antwerp staat Overmars nog tot medio 2026 onder contract.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.