Ajax en Atelier Munro gaan samenwerking aan

door Jari Perridon 45

Bron Ajax.nl

Ajax en Atelier Munro gaan samenwerking aan

door Jari Perridon 45

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax en Atelier Munro hebben een partnership-overeenkomst ondertekend. Dit maakt de Amsterdamse club op woensdagochtend bekend via de website. Het Amsterdamse bedrijf wordt vanaf komend seizoen de 'Official Formal Wear Supplier' van Ajax. Het kledingbedrijf zal dit minimaal blijven tot en met 2027.

Bestuurders en medewerkers van Ajax zullen door Atelier Munro gekleed worden. De mannen- en vrouwenteams van Ajax zullen bij bepaalde officiële gelegenheden en bij een aantal wedstrijden de pakken en formal wear van Atelier Munro dragen.

'Met dit partnership heeft Ajax een complementaire kledingpartner-trilogie', valt er te lezen op Ajax.nl. Hoofdsponsor Adidas levert al sinds 2000 de sportkleding voor de Amsterdammers. Replay is sinds 2020 de 'Official Fashion Wear Partner' van Ajax en zorgt voor de overige kleding. Atelier Munro wordt nu de derde in dat rijtje, zij krijgen de titel van 'Official Formal Wear Supplier'.

Menno Geelen, de interim algemeen directeur van Ajax, is blij met de samenwerking. 'We ontvangen Atelier Munro met open armen, en ze passen goed bij ons. Ze zijn opgericht in Amsterdam, inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler en hebben ervaring met het kleden van zowel topsportteams als de zakelijke doelgroep. Dit partnership geeft ons een extra mogelijkheid om iedereen bij elke gelegenheid op gepaste en mooie wijze te kleden', zo laat hij weten.

Atelier Munro verheugt zich op de samenwerking met Ajax

De commercieel directeur van Atelier Munro, Jasper Willems, geeft aan erg trots te zijn op deze overeenkomt. 'We zijn ervan overtuigd dat dit partnership gaat bijdragen aan onze ambitie om de wereld van kleding nog persoonlijker te maken, en de bekendheid en waardering hiervoor te vergroten. Zodat uiteindelijk ook meer mensen de weg weten te vinden naar onze Atelier Munro Houses en shop-in-shops bij de betere retailers in Europa en Noord-Amerika waar we te koop zijn en onze online shop.'

Atelier Munro maakt kleding op maat die tot in het kleinste detail kan worden ontworpen. Alle kledingstukken worden vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteitsstoffen van de beste fabrikanten ter wereld. Het bedrijf geeft daarbij extra aandacht aan een duurzame aanpak. Atelier Munro is van mening dat wanneer kleding persoonlijker is, en er meer aandacht en tijd aan wordt besteed, de kledingkast duurzamer zal worden en de kleding waarschijnlijk comfortabeler is.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.