Ajax de grote favoriet in oefenduel met Europa League-winnaar (ad)

door BadembaBarrie 88

Bron AS

Ajax de grote favoriet in oefenduel met Europa League-winnaar (ad)

door BadembaBarrie 88

Bron AS

Laatst geüpdatet

De bookmakers zien Ajax als de gedoodverfde winnaar van het oefenduel met Eintracht Frankfurt op zaterdag. De Amsterdammers treden in Oostenrijk ter afsluiting van het trainingskamp daar aan tegen de Europa League-winnaar van het afgelopen seizoen. Na de overwinning op Red Bull Salzburg van afgelopen dinsdag, verwacht men dat Ajax ook zaterdag als winnaar van het veld stapt.

Een Amsterdamse overwinning levert zaterdag 1,63 keer je inleg op bij de bookmakers van Jack's Casino & Sports. Mocht je verwachten dat Frankfurt en Ajax elkaar in evenwicht houden, levert dat precies viermaal je inleg op. Een Duitse overwinning wordt duidelijk beschouwd als een kleine stunt, want daar staat een odd van 4,50 tegenover.

De bookmakers verwachten in ieder geval een doelpuntrijk duel. Inzetten op een minimumaantal van drie doelpunten kan zaterdag rekenen op een odd van 1,33. Worden er minimaal vier doelpunten gescoord, kan dat je 1,90 keer je inleg opleveren. Ajax' oefenduel met Salzburg leverde uiteindelijk vijf doelpunten op. Mocht je er vertrouwen in hebben dat dat aantal zaterdag opnieuw wordt aangetikt, kun je bij een juiste voorspelling zelfs 3,15 keer je inleg terugkrijgen.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties