Schreuder hoopt op drie tot vijf versterkingen: 'Club is ermee bezig en dat is nodig ook'

door Jesse ter Haar 1139

Bron Voetbal International

Schreuder hoopt op drie tot vijf versterkingen: 'Club is ermee bezig en dat is nodig ook'

door Jesse ter Haar 1139

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder hoopt nog altijd drie tot vijf nieuwe spelers te mogen verwelkomen bij Ajax. De oefenmeester ziet eventuele nieuwelingen het liefst tijdens het trainingskamp in Oostenrijk al aansluiten, zodat hij met ze aan de slag kan richting het nieuwe seizoen.

Overigens vertelt hij op het middenveld in principe niet op versterkingen te hopen. 'Daar kijken we niet als eerste naar, als er niets gebeurt', citeert Voetbal International hem. Wel hoopt hij op inkomende transfers op andere posities. 'De club is er zeker mee bezig en dat is ook hard nodig. We moeten minimaal drie tot vijf versterkingen krijgen. Het zou mooi zijn om ze hier in Oostenrijk al te verwelkomen.'

In de komende dagen lijkt Schreuder in ieder geval drie aanwinsten te kunnen verwelkomen. Calvin Bassey zou zijn medische keuring al hebben gehad, terwijl het ondertekenen van zijn contract ook begin deze week zou gebeuren. Francisco Conceicao, buitenspeler van FC Porto, zou eveneens al in Amsterdam zijn geweest voor zijn medische keuring. Hij is nu weer even terug in Portugal. Tot slot ronden Ajax en RB Leipzig nog de laatste details af in de deal omtrent Brian Brobbey. De transfer zou zich in de afrondende fase bevinden.

Spelers die ook nog bij de groep zullen aansluiten, zijn Remko Pasveer, Jurriën Timber en Antony. Het drietal was er tijdens Red Bull Salzburg - Ajax nog niet bij, maar hun afwezigheid lijkt niet lang meer te duren. 'Het gaat eigenlijk vrij goed met ze. Ze trainen al deels mee. Voor zaterdag zouden ze een optie kunnen zijn. Maar dat ligt ook aan hoe de komende dagen gaan lopen.'

Schreuder blij met intens duel

Ajax wist dinsdagavond met 2-3 te winnen van de topclub uit Oostenrijk, maar die zege kwam niet eenvoudig tot stand. De Amsterdammers kregen weerstand geboden en dat stemt Schreuder tevreden. 'Het was geen makkelijke wedstrijd, maar het is voor ons super om zo'n wedstrijd te spelen met deze intensiteit', aldus de trainer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties