AD verwacht basisplaats Sosa voor uitduel met Heracles Almelo

door Cristian de Jong 78

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht basisplaats Sosa voor uitduel met Heracles Almelo

door Cristian de Jong 78

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Borna Sosa zal zaterdag in Almelo in de basis mogen beginnen, zo verwacht het Algemeen Dagblad. Ar'Jany Martha kreeg afgelopen speelronde nog de kans zich te laten zien tegen RKC Waalwijk, maar zal tegen Heracles vanaf de bank moeten beginnen. John van 't Schip voert verder geen wijzigingen door voor het duel met de promovendus.

Onder de lat kiest Van 't Schip wederom voor Diant Ramaj, die momenteel in bloedvorm lijkt te zijn. Tristan Gooijer viel geblesseerd uit tegen de ploeg uit Waalwijk, maar lijkt op tijd fit voor de wedstrijd van zaterdag en zal dan ook meteen van een basisplek mogen genieten. Devyne Rensch en Jorrel Hato vormen het centrale duo met Sosa dus als linksachter.

Op het middenveld houdt de hoofdcoach van Ajax vast aan dezelfde drie namen. Dit betekent dat Jordan Henderson zal moeten wachten op zijn basisdebuut. Wel vertelde Van 't Schip dat er een mogelijkheid is dat de Engels international zal invallen. Benjamin Tahirović zal dus mogen beginnen, met Kenneth Taylor en Kristian Hlynsson ook op het middenveld.

In de voorhoede verwacht het AD 'gewoon' een basisplaats voor de twijfelachtige Steven Bergwijn. In de punt van de aanval is Brian Brobbey de eerste keuze. De Ajax-spits scoorde tegen RKC Waalwijk liefst twee goals en hoopt tegen Heracles wederom het net te vinden. Steven Berghuis begint als rechtsbuiten.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Ramaj; Gooijer, Rensch, Hato, Sosa; Tahirović, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.