20% korting op het Ajax-uittenue 18/19

door Bart Veenstra 2

20% korting op het Ajax-uittenue 18/19

door Bart Veenstra 2

Laatst geüpdatet

Goed nieuws voor de Ajax-fan! Het uitshirt van Ajax van het seizoen 2018/2019 is nu verkrijgbaar met twintig procent korting in de Ajaxshop! Een heerlijke gedachte met het oog op de feestdagen.

Wil jij een familielid, een vriend of wellicht jezelf verrassen tijdens Sinterklaas of tijdens kerst? Grijp dan nu je kans! Het uitshirt van Ajax is afgeprijsd van 89,95 euro naar 71,95 euro! Een prima dealtje, toch?

Uiteraard kun jij het uitshirt ook laten bedrukken met jouw favoriete speler van Ajax. Ook kun je je eigen naam of die van een goede vriend laten bedrukken. Bestel je voor 22.00 uur, heb jij het shirt de volgende dag al in huis!

Ook de broekjes en kousen zijn in de aanbieding! Zo is het broekje - verkrijgbaar in het zwart en in het goud - afgeprijsd van 39,95 naar 31,95 euro en zijn de kousen nu verkrijgbaar voor 14,35 euro in plaats van 17,95 euro!

Scoor nu jouw Ajax-uittenue met twintig procent korting!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.