'Blij met winst op goede tegenstander'

door LeonardoAjaxx 6

Niklas Moisander zag als aanvoerder van Ajax dat de landskampioen met 0-1 wist te winnen van het Portugese Benfica door een doelpunt van Ricardo Kishna. De Fin is tevreden met de winst en het vertoonde spel in de eerste helft.

'We moeten beseffen dat Benfica een tegenstander van Champions League-niveau is', zegt de verdediger kort na afloop. Moisander is bij de ploeg van Frank de Boer een belangrijke factor en de man met ervaring binnen de selectie. De centrumverdediger was deels tevreden over het spel van Ajax. 'Ik ben blij dat we hebben gewonnen van deze goede tegenstander. We kunnen tevreden zijn over onze eerste helft. In de tweede helft hadden zij door alle wissels frissere benen. Terwijl wij gewoon negentig minuten speelden.'

'De voorbereiding geeft een goed gevoel. Er is hard gewerkt, door de jongeren en de oudere spelers. Dat bewijst dat het qua mentaliteit goed zit. Nu is het lekker dat de echte wedstrijden beginnen', aldus Moisander.