'Gabri ontslagen bij het FC Andorra van Piqué'

JesseTH, 25-02-2020 om 16:50, 3544 views, Mundo Deportivo |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Gabriel García de la Torre, beter bekend als Gabri, is ontslagen bij FC Andorra, zo zou hij zelf bevestigd hebben aan Mundo Deportivo. De oud-Ajacied stond sinds december 2018 als hoofdtrainer voor de groep bij de Andorrese club, maar wordt nu de laan uitgestuurd vanwege de tegenvallende resultaten.

FC Andorra is eigendom van FC Barcelona-speler Gerard Piqué en komt uit in groep 3 van de Segunda División B. In die competitie staat de ploeg momenteel negende en won het al negen duels op rij niet meer. Tevens gingen de laatste drie wedstrijden verloren.

Na een voetbalcarrière bij onder meer FC Barcelona en Ajax ging Gabri algauw aan de slag als trainer. Zo stond hij voor de groep bij het Onder 19-elftal van de Catalaanse club en ging hij later aan de slag bij het Zwitserse FC Sion. FC Andorra was zijn derde klus, maar zijn termijn daar blijft dus beperkt tot ruim een jaar.

Denk jij dat Ajax na een verlenging tegen Getafe doorgaat in de Europa League? Zet in en krijg 21,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
milan-jantje
Deze man moet 100% terug naar ajax komen wat voor functie dan ook echte vechter deze man
0 0
TontoKarnaggel
Halen!! Geen idee waarvoor maar gewoon halen!!
0 0