Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Sevilla bereid om aan vraagprijs Ziyech te voldoen'

BartVeenstra, 28-06-2019 om 06:50, 24078 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Telegraaf schrijft vrijdagochtend dat Sevilla FC op dit moment de beste papieren heeft om Hakim Ziyech aan te trekken. De aanvallende middenvelder is voor de Spaanse subtopper het belangrijkste transfertarget van deze zomer. De club is bereid om de minimaal vastgestelde transfersom van dertig miljoen euro voor Ziyech over te maken naar Ajax.

Bovendien wil Sevilla de persoonlijke eisen van Ziyech inwilligen, al kan het nog wel even duren voordat er sprake is van een persoonlijk akkoord. De Marokkaans international wil pas na de Afrika Cup officieel een besluit nemen over zijn voetbaltoekomst. Ziyech liet al vaker weten dat hij pas vertrekt bij Ajax als het plaatje bij een volgende club helemaal klopt. Een jaar geleden leek Ziyech naar AS Roma te vertrekken, maar de Italianen lieten niets meer van zich horen toen Ajax een tegenvoorstel deed na het eerste bod van de Romeinen.

Ajax en Sevilla deden eerder deze week al zaken omtrent de transfer van Quincy Promes. De aanvaller werd door de Spanjaarden voor 15,2 miljoen verkocht aan Ajax. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 17,2 miljoen euro. Hiermee lijdt Sevilla bijna drie miljoen euro verlies op Promes, die in de zomer van 2018 nog voor ruim twintig miljoen euro overkwam van Spartak Moskou.

Heel opvallend is de interesse van Sevilla in Ziyech niet, aangezien spelersdirecteur Monchi aldaar vorig jaar nog werkzaam was bij AS Roma. Dat de transfersom amper in verhouding staat met de bedragen die genoemd worden rondom andere spelers is volgens De Telegraaf niet heel vreemd. Bij zijn komst naar Ajax in 2016 maakte hij met de Amsterdamse club de afspraak dat hij geholpen zou worden aan een volgende transfer naar een Europese topclub. Toen zou daar al een bedrag van dertig miljoen euro op zijn geplakt.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
martijndepro
Iedereen was weer aanwezig bij de afspraken die Ajax met Hakim heeft gemaakt vorig jaar zo te lezen.
1 -1
DeMeervanweleer
Sevilla is takkeheet, je kan er echt overdag niks uitvoeren van de hitte. Leuke club op zich, maar toch niet het niveau waar Ziyech naar streeft of waar hij recht op heeft gezien zijn fantastische prestaties.
Raadselachtig waarom de echte top zich niet allang voor hem gemeld.
1 -1
Ajax27
Niet het niveau? Subtop Spanje, ieder jaar tegen Barca, Real, Athletico en Valencia spelen, jezelf in de kijker spelen om wellicht nog een stapje omhoog te gaan, Europa Cup gewonnen in 2006, 2007, 2014, 2015, 2016... mwa echt wel een ploeg waar ie veel kan voetballen en op Europees niveau (weliswaar EL) kan schitteren.
1 0
Hollister
FF melden dat Barca ook interesse heeft, komen ze heel snel over de brug... maar ik heb liever dat hij blijft, dus heel simpel 65 miljoen of lekker wieberen
0 -1
AFCA1211
Vorig jaar was er toch ook interesse vanuit Sevilla (Naasr Roma), en toen heeft Hakim ze toch ook al afgewezen?
1 0
Hollister
Sevilla is kansloos.. next... Hakim wil Cl niveau schitteren.. en kost minimaal 50 miljoen.. dag Sevilla
1 -1
Afstandsschot
Mooie stad en mooie club, staat vast een mooi salaris voor hem klaar. Maar dat kunnen wij Hakim ook allemaal in Amsterdam bieden, plus hij is hier onze held! Niet altijd even goed behandeld door alle fans, maar vorig seizoen galmde toch elke wedstrijd "Ziyech, Ziyech" door het stadion. Blijf gewoon lekker hier Hakim als een club Sevilla het alternatief is, hier kun je spelen zoals jij wil en uitgroeien tot nog grotere held!
2 0
MH1988
Ziyech is eigenlijk 1 van de weinige echte helden van deze tijd. Denkt goed na over zijn toekomst, blijft lang bij zijn clubs als hij het naar zijn zin heeft en lijkt nooit op geld uit te zijn! Ik hoop echt dat hij blijft maar ik vind het ondertussen onbegrijpelijk dat clubs zoals Bayern München deze waanzinnige voetballer niet proberen te halen..
2 -1
gerard
Is niet de Top club waar hij op zit te wachten!!
1 0
ranger
blijkbaar is er geen top club die hem wil hebben
1 0
Aad82
Hakim gaat niet naar deze kut club. Ik weet niet wat voor een onzin Mike nu weer uitkraamt.
2 -3
Red Devil
Mooie club en mooie stad en als hij het daar goed gaat doen komt de echte top langs voor hem.
0 -1
Unuvar1980
Als ik eerlijk ben: Sevilla is gewoon een kutclub als je zo'n topspeler als Ziyech bent
3 -2
IkJijHijWijJullieZijnAjax
wil je eigenlijk wel naar een club, die zo is om is gegaan met quincy promes
1 -1
De Stift
Als ik eerlijk ben: Sevilla is gewoonweg een mooie club, fijne stad en in een goede competitie. Als Ziyech een nieuwe uitdaging zoekt, kan hij die daar vinden. Maar echt een vooruitgang zal het niet zijn voor hem. Al vind ik dat Arsenal dat bijvoorbeeld ook niet echt is. DIe club voert al jaren een zwalkend beleid. De kans op verdrinken is daar groot. Wat dat betreft kan je als Ziyech zijnde beter terecht bij clubs als Bayern, Dortmund, Tottenham of Liverpool of natuurlijk Ajax.

Gezien de enorme inkomsten op het moment – alleen dit seizoen al meer dan 200 miljoen aan uitgaande transfers en 100 miljoen verdiend in de CL – en de komende jaren (ook spelers als Onana, Tagliafico, Van de Beek, Neres, Dolberg en de talenten daarachter), kan Ajax zomaar weer eens een groeispurt gaan doormaken. Helemaal als die Europese voetbalpyramide gaat wijzigen en de belangrijkste competitie niet de nationale maar de internationale gaat worden. Als voetbalromanticus zie ik die wijziging helemaal niet zitten, maar als realist denk ik wel dat die er gaat komen. En als Ajax doorpakt, kunnen we daar zomaar bij komen te zitten. Dan verschuiven de internationale verhoudingen volledig. En kan Ajax een plekje bij de voetbalreuzen weten te bemachtigen (al is er ook een grote kans dat we juist bij de dwergen terecht komen).
4 -1
HilversumNoord
ik zie toch veel verbaasde reacties in de media. dit hadden we toch al verwacht? De Ligt, Frenkie, Donny en Ziyech gaan zowieso. Neres en Onana zou nog wel eens een verrassing kunnen worden...
1 0
Danos
Verassing qua blijven of qua vertrekken?
Onana gaat niet weg, die heeft net hele specifieke afspraken met Ajax gemaakt voor dat extra jaar.
0 0
onderkantlat
Vanaf Sevilla zit je in een half uurtje in Marokko
2 -1
GC
Dat is dan een stap achteruit. Ze gaan niet eens CL spelen. Voor Ajax is het ook beter als hij blijft.
3 0
skinny hein
na 7 jaar rkc, grunn en die verrotte kuip is Spanje een verbetering. Geen CL ? Ach, wel 2 x per jaar Barca, Real, Atl. Madrid, Valencia. Dat zijn al 8 wedstrijden op CL niveau.
Plus de EL er nog bij...tel een dik salaris erbij op, en dicht bij Marokko, en dan is dit wel lekker voor hem.
3 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ziyech verdiend een betere club, als die niet langs komt kan hij beter hier zijn loon laten opwaarderen
0 0
Sanalologo
Hakim verdient beter.
3 0
Ajax114
Vier spelers die waarschijnlijk binnen 1 week allemaal weg zijn. Wat hebben we teruggehaald ? Alleen een bankzitter van Sevilla. Ja, alle reden om vertrouwen te hebben in komend seizoen. Wees maar blij als we de EL halen. Wat een droevige incapabele directeur hebben wij toch.
2 -19
IkJijHijWijJullieZijnAjax
marin is een hele goede aankoop kerel, echt niet kinderachtig. ik ken mij nog de voorronde met luik herrineren waarbij hij gewoon diverse ajacieden uitspeelden.
3 0
Patrick78
Troll.
1 0
Ajax114
Hahahaa als je een kritische noot uit hier ben je meteen een troll
0 -1
WouterBerg83
Je hebt gelijk, het is ook heel goed mogelijk dat je zo weinig kijk op voetbal hebt dat je geen enkel benul hebt van wat er bij Ajax de afgelopen jaren is bereikt. Een kritische noot is prima, maar roepen dat we met Overmars een incapabele directeur hebben getuigt van bijzonder weinig inzicht!
1 0
Ozymandias
Je lijkt wel erg sterk op een PSV troll. Alles wat Ajax doet fout terwijl je een PSV aankoop als Bruma (die bij letterlijk elke club die hem heeft gekocht of gehuurd is mislukt) wel goed vindt. Vraag de fans van Galatasaray, Gaziantepspor, Real Sociedad en RB Leipzig maar hoe blij ze zijn dat Bruma bij hun heeft gespeeld. Ik vind hem moeilijk om te geloven dat iemand die geen troll is of niet verblind is door een voorkeur voor PSV daadwerkelijk denkt dat Bruma een betere aankoop is dan Promes.

Daarbij blijf je maar herhalen dat Ajax alleen Promes heeft gekocht terwijl Ajax met Marin en Martínez twee andere goede aankopen heeft gedaan waarvan we kunnen verwachten dat ze er direct staan als ze nodig zijn in de basis. Marínez is dat waarschijnlijk nog niet maar is wel al goed genoeg voor een basisspeler waardoor Ajax een geweldige back-up voor Tagliafico en Blind heeft. Ik wil je best geloven dat je geen troll bent maar hoe leg je dan uit dat je Bruma een goede aankoop vind (maar Promes niet) en dat je keer op keer schrijft dat Ajax verder geen aankopen heeft gedaan?
0 0
AlexIbarra
https://www.omgaanmetdepressie.nl/zelfhulp/hulpinstanties
7 0
Joseph
Van Ajax naar Sevilla, dat is op dit moment gewoon een stap terug.
9 -3
Ajax114
Klopt, maar niet als De Jong, De Ligt en Vd Beek weg zijn . Dan zijn we gewoon weer EL niveau en niets meer dan dat.
0 0
SilverHaze
Het is helemaal niet erg om in de EL uit te komen. Zolang er maar een heel talentvolle selectie staat, die niet door een Molde FK uit de groepsfase geknikkerd wordt. De EL campagne van 2017 was prachtig. Als Ajax zijnde kun je gewoon niet elk jaar top zijn. Daar heb je een begroting van 200 miljoen voor nodig, om miskopen op te kunnen vangen. Ajax kan dat niet.
0 0
noppenkoning
Als Bayern Munchen zijnde koop je Ziyech toch blind voor 30 miljoen. Sevilla is toch niets voor Hakim.
0 -2
Mocrodammerr
sevilla is een mooie club, geweldig stadion met zeer fanatieke toeschouwers. maar als ik Hakim was, zou ik het niet doen.
1 -1
Middenweg401
Prachtige stad, maar de helft van het jaar helse temperaturen.
2 0
Shardo
Door de gelimiteerde afkoopsom is ziyech enkel al als investering interessant voor elke club die er bestaat.
0 0
Liam
Wie zegt jou dat er een gelimiteerde afkoopsom is? Dat zegt Driessen maar voor de rest heb ik dit nog nooit iemand horen zeggen. Just sayin.
0 0
Liam
Driessen lult volgens mij maar wat betreffende die 30 miljoen. Kan me niet voorstellen dat Overmars akkoord gaat met een bepaalde clausule en vervolgens Hakim zijn salaris optrekt naar 2 of 3 miljoen (wat vorig jaar gebeurd is). En oh wat is het weer toevallig dat Driessen gisteren meldde dat er sprake was van een clausule van 30 miljoen en dat een dag later Sevilla aan de T laat weten aan de vraagprijs voor Ziyech te willen voldoen. Zou me niets verbazen als die Spanjaarden nog niet eens met Ajax hebben gesproken en officieel niet eens weten wat Overmars in gedachten heeft qua afkoopsom.
Op zich lijkt Sevilla mij de ideale club voor Hakim. Hij kan daar de absolute vedette zijn, ze spelen in de regel leuk voetbal en in een wip is hij in Marokko op een vrije dag.
0 0
Ajax114
Nou dat kan ik mij juist wel voorstellen bij Overmars. Hij belooft ze van alles en dan is het van hem fantastich dat hij spelers heeft weten te behouden onzin. Je geeft een gelimiteerde transfersom en salarisverhoging. Poeh poeh wat moeilijk dan he om een speler een jaar langer te houden.
1 -1
Liam
Je haalt Overmars in de war met Marcel Brands zo te lezen.
0 0
stefanwillem
Zo dan, jij hebt echt een fijn leven of niet?
0 0
JSF
Sevilla speelt sowieso geen CL
0 0
ajaxrulesz
Ik had vd Beek liever zien vertrekken ipv Ziyech maar het is nu eenmaal niet anders.
1 -1
Willem410
Ik vrees dat ze allebei gaan.
0 0
Bky
Van de Beek gaat niet.
1 -1
CarelE15
Samenspelen met Luuk de Jong. Tja...
0 0
Gecko
Ziyech. De ligt. Frenkie. Donny misschien
Hoeveel sterkhouders nog meer?
0 0
NelsonAFCA
Jahoor, Sevilla een topclub. Je kan wel merken in Nederland (die niet voor Ajax zijn), zeggen dat Sevilla nu groter is dan Ajax. Wat een onzin zeg! Real Madrid en Barcelona gaan altijd voor de landstitel en Sevilla zit nooit in de buurt bij die 2 grote topclubs.

Ziyech kan beter bij Ajax blijven om Champions League te spelen dan de Europa League.
4 0
EuforischeRealist
- Vorig jaar al afgewezen en dit jaar flink minder gepresteerd in Spanje en Europa.
- De technisch directeur die hem liet stikken bij AS Roma zwaait nu daar de scepter.
- Je moet gaan samenspelen met Luuk de Jong in een systeem (3-5-2) wat niet bij je speelstijl past.

Ik zou het hem niet aanraden, maar goed ergens zal hij een keer de stap willen maken dus ik kan me voorstellen dat hij zijn persoonlijke eisen en voorkeuren ook bijstelt.
5 0
gerard
Is niet de juiste club. Zal het dus niet worden.
6 -1
Caparzo
De TG neemt maar wat aan, zoals ze deden door met chocoladeletters te melden dat De Jong naar PSG zou gaan. Ze weten de in’s en out’s van de afspraken tussen Ajax en Ziyech helemaal niet, al doen ze stoer alsof.

Uiteraard zijn er afspraken gemaakt, we kunnen er echter rustig vanuit gaan dat deze in zowel de interesse Ajax als Ziyech waren/zijn. De rest is speculatieve apekool waar nochtans de ‘usual suspectst’ weer vol op losgaan en schreeuwen dat Overmars de grootste prutser is en op moet rotten.

Dat Overmars voor 90% verantwoordelijk is voor het afgelopen seizoen is men alweer vergeten. Sja.
2 -3
SilverHaze
Eens. Echter heeft Overmars in interviews ook gezegd dat Ajax toezeggingen heeft gedaan dat Ziyech weg mag voor een redelijk bedrag als hij een club heeft. Is allemaal oud nieuws.

In de tijd dat dit uitkwam, werd je op websites als voetbalzone nog vierkant uitgelachen als je dacht dat De Jong voor meer dan 40 miljoen verkocht zou worden. Moet je nagaan hoe snel het gaat. En wat dit doet met mensen die het zakelijk intstinct van een stoeptegel hebben. 100 miljoen voor Ziyech!!!! Overmars prutser!!!!! Ongelofelijk!!!!!
0 -2
Ajaxxxisdebeste
Een club die Luuk de Jong als centrumspits wil moet je sowieso niet serieus nemen.
1 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
waar baseer je dat op, hij is hier al 2 jaar topscoorder
0 0
sexyajaxgirl
Zien wij het nu allemaal verkeerd? 30 miljoen is toch een lachertje? Joao Felix 120 miljoen deze week en een armetierige Leicester verdediger Macquire brengt 72 miljoen euro.

Ik kan 30 miljoen voor Ziyech echt niet geloven dat is fake news. Overmars laat hem toch niet weggaan voor minder dan 50 miljoen zou je zeggen? Of zie ik (en jij) het helemaal verkeerd?
0 -1
SilverHaze
Je werkt met mensen, niet met vee. Je handelt dan ook naar wat je afgesproken hebt. Doe je dit niet, dan ben je onbetrouwbaar. Jij ziet het allemaal helemaal verkeerd.
5 0
Leviathan
30 miljoen voor Ziyech in deze tijd is niet gek veel nee. Maar aan de andere kant moet je blij zijn dat er überhaupt nog spelers uit de Eredivisie die al jaren tot de besten behoren niet gelijk naar het buitenland vertrekken Ziyech had vanaf Twente ongetwijfeld wel naar 1 of andere buitenlandse clubs kunnen gaan, maar koos bewust voor Ajax en bleef daarna toch een jaar langer en besloot dat niet op de allerlaatste dag toevallig . En uiteindelijk zal Ziyech ook blij zijn dat het zo gelopen is, maar toch een goed voorbeeld voor andere jongens.

Maargoed die 30 miljoen schijnt een clausule te zijn daar kan Overmars dan nu niks tegen in brengen. Er is minder betaald voor Ziyech en is sportief van enorme waarde geweest dus wat dat betreft heb je geen verlies.
1 0
jaripettersson
Gelimiteerde afkoopsom.
0 0
ajaxxcied4life
Weet je, het is allereerst hartstikke vervelend dat deze "klas van 2019" zoetjesaan wordt weggekocht. Aan de andere kant gebeurt dit in tegenstelling tot eerdere jaren tenminste nog tegen behoorlijke bedragen. Daarnaast is dit het lot van een ajacied zijn. Het maakt het ook allemaal wel weer spannend. Kunnen een van de jongens uit het rijtje Lang, Gravenberch, Ekkelenkamp, Eiting, De Wit mogelijk Donny van de Beek vervangen? Komt er mogelijk een vervanger voor "Maradonny"? Allemaal vragen waar we de komende tijd antwoord op zullen gaan krijgen.

Als ik het voor het zeggen had, dan zou ik Pröpper misschien nog wel halen en sowieso Bergwijn, mits dit tegen schappelijke financiële voorwaarden mogelijk is. Verder zou ik lekker Noa Lang voorlopig op 10 zetten en eens kijken of hij die drive heeft die hij met zijn mond zegt te hebben. Super spannend en super leuk.

Voorts zou ik het ook nog wel aandurven om met schuurs en Blind in het centrum te spelen. Indien het mislukt heb je natuurlijk de poppen aan het dansen en zal iedereen gaan roepen dat Ajax een vervanger voor De LIgt had moeten halen, daar kun je de klok dan op gelijk gaan zetten.

En ik hoop dat de kopende periode ook afstand wordt gedaan van Kristensen.

Uiteindelijk zal het dit wel ongeveer gaan worden (Pré aanvang nieuwe Eredivisie jaargang/ Voorronde CL):

Varela, Veltman (c); Schuurs; Blind; Martinez; Marin; Schöne; Promes; Tadic; Dolberg; Labyad.

Post Voorronde CL hoop ik:

Onana; Mazraoui; Alvarez; Blind; Tagliafico; Marin; Pröpper; Promes; Tadic; Bergwijn; Neres;

Ik denk dat je dan weer gewoon meedoet om de titel en met een beetje geluk iets kunt uitrichten in de CL.
0 -1
ck69
Eens wat betreft Propper en Bergwijn; verder hoop ik dat jij het niet voor het zeggen krijgt :)
2 0
SilverHaze
Goede onderbouwing ook. Heel sterk wat je schijft.
0 0
DeMeervanweleer
Dat er geen grotere club komt voor Ziyech vind ik werkelijk bizar. Dat Overmars akkoord gegaan zou zijn met een afkoopsom van 30 milj. ook. En als Hakim zelf ook naar Sevilla wil, dan is dat eigenlijk ook bizar.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Net als 10 andere clubs bereid zijn, nee echt shocking nieuws televaag
0 0
PJSM
Ziyech heeft niks te zoeken in het buitenland en moet lekker bij Ajax blijven en uitgroeien tot een clubicoon. Beter voor deze jongen.
4 -1
Ajaxxxisdebeste
Sorry hoor maar vind Sevilla niet echt bij hem passen en het idee dat hij straks met Luuk de gluiperJong speelt ughhhh
1 0
Bocarra
Allemaal gelul van de Televaag. Fakenews.
4 -3
Pheadrus
Wat een prachtspeler is Ziyech en wat een geluk hebben wij gehad om hem bij Ajax te zien spelen. Hij was ook een gangmaker in de groep. Maar zoals het hoort moet elke bepalende speler van Ajax de stap naar een grotere competitie maken. Dit gaat in samenspraak met Ajax en met Promes is er al een vervanger. We wensen hem veel succes en speel plezier als hij naar Servilla gaat.
0 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
30 miljoen:/

voor een sleutelspeler die alle succesen in gang heeft gezet.
sorry maar ik blijf hakim een van ajax meest onderschatte speler vinden.
30 miljoen is in mijn ogen een groffe belediging.

ik zal je vertellen dat het helemaal niks meer is als deze man vertrekt
0 0
ETM
Als deze idd relatief betrekkelijk lage prijs klopt dan heeft deze prijs alles te maken met een overeenkomst tussen Ziyech en Ajax. Ziyech langer dan 2 seizoenen was meer dan waar Ajax en Ziyech zelf vanuit waren gegaan. We praten nu over een eventueel 4de seizoen.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Er valt weinig aan te doen, voorwaarde contract
0 0
Superjan
Een belediging? Hij heeft zelf een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract laten zetten.
1 0
makaveli
geloof niet dat er dan niets meer is.. echter alle vertrokken spelers samen is heel het hart en de basis van vorig jaars succes.. dit is niet op te vangen. het is mooi al dat geld en nieuwe talenten maar je kan toch niet alles maar laten vertrekken.. jammer dat de eredivisie de status heeft van een waardeloze competitie anders waren spelers in mijn ogen geneigd geweest om te blijven.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ziyech was de creatieve geest van dit ajax.
het sleuteltje voor het mooie spel dat ajax ging spelen.
ajax werd aanvallend zo ongelofelijk onvoorspelbaar. volgend jaar zit je te kijken naar geijkt voetbal in de hoop dat marin het stokje kan overnemen, maar marin heeft ziyech nodig. tadic heeft ziyech nodig.

ik hoop dat ajax deze deal van de tafel afveegt, en die jongen weet te behouden, desnoods voor een paar miljoen per jaar meer.
1 0
ETM
Meerdere sleutel-figuren. Als je het wil toespitsen op 1 sleutel dan kom je echter eerder bij Tadic uit. Tadic kwam en het hele elftal begon veel beter te functioneren. Dat Ziyech De creatieve geest was, samen met Frenkie in de fase ervoor, kan ik wel beamen. Hoewel Neres en Tadic ook uitblonken qua het creeeren van kansen vanuit open veldspel.
0 -1
oudzuid2
aiii meestal begint het met dit soort berichten... ik vrees dat we ziyech niet gaan behouden deze zomer.. :(
0 0
Mikee
Europese tobclub
0 0
ditisdebeslissing
ik zal het jammer vinden als hij gaat. Maar als hij vertrekt dan dan boeit het ook niet meer of je neres en vd beek nog behoudt. dus lekker cashen.
0 -2
WZAWZDB14
Waarom zou ziyech een stap achteruit doen?
3 -1
Siemmie
Is geen stap achteruit.
1 -4
Schip
Grootste competitie (met de PL), veel mooier klimaat, hoger salaris.
0 0
WZAWZDB14
.., Luuk de Jong
0 0
Jarl1989
Nou Sevilla is ook niet echt een vooruitgang. Je speelt nooit voor de titel. Speelt Europa League. Ja je speelt tegen grote clubs als Barca, Real, Atletico. Maar als je met Ajax in de champions League speelt, speel je dat ook..en het geld Kan Ajax ook wel ophoesten.
5 0
Ajaxxxisdebeste
Geen enkele club kan tegen Ajax op, maar het zal neerkomen op geld en een zwaardere competitie.
1 0
mgtow
Samenspelen met dat jankende biggetje van een Luuk de Jong? Je moet er maar zin in hebben.
1 0
Amsteraaij
Europese topclub?
1 0
Odin
Neeeeeeeeeeeeeeee!!!
1 0
3*stars*3
Een jaar geleden leek hij idd te vertrekken naar Roma.
Opvallend dat de man die hem destijds wou halen, nu weer bij Sevilla zit (Monchi).
30mil is een koopje en Sevilla is een stabiele EU subtopper maar had toch wel verwacht dat er een grotere club voor hem zou komen.
2 0
Toon meer reacties