'Vertrouwen tot twee wedstrijden te spelen zijn'

JesseTH, 02-03-2018 om 17:20, 7927 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Klaas-Jan Huntelaar weigert het geloof in een Amsterdamse titel dit seizoen op te geven. De routinier weet dat er nog genoeg wedstrijden te spelen zijn en PSV daarin nog punten kan laten liggen. De aanvalsleider hoopt, na een blessure aan zijn kuit, zondag tegen Vitesse weer te kunnen spelen.

'Het gaat beter. Vandaag gaan we trainen en daarna kijken hoe het gaat', vertelt Huntelaar tegenover Ajax TV. De spits verklaart zijn blessure. 'Ik kreeg een trap van Sandler in de hoek tijdens Zwolle-uit. Daar heb ik nog wel even mee doorgespeeld, maar het was niet echt meer okselfris. Op vrijdag, voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag, heb ik nog geprobeerd te trainen, maar toen kreeg ik steeds meer last. Toen hebben we een MRI gemaakt en toen zag je hematoom en een kleine verrekking in de kuit.'

Uiteraard baalt Huntelaar van het gelijkspel tegen ADO Den Haag, maar zag hij dat Ajax uiteindelijk wel een aantal kansen wist te creëren. 'Dat is het belangrijkst, dan doe je als team iets goed. Uiteindelijk moeten die ballen omgezet worden in doelpunten. Daar werken we aan en de ene keer zit het mee, maar als een ploeg wat defensiever staat, dan is het lastiger.'

In aanloop naar de uitwedstrijd tegen Vitesse heersen er revanchegevoelens bij de goalgetter. In eigen huis verloren de Amsterdammers met 1-2. 'We willen en moeten winnen. Er zijn nog 27 punten te verdelen en wij moeten er daarvan het liefst 27 hebben. Dan kijken we wel wat de concurrentie doet. Ik heb er nog vertrouwen in totdat er twee wedstrijden te spelen zijn en het verschil nog zeven punten is.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DS
Maak ons maar kampioen Hunter.
0 -1
HarryHarHar
Dit team met deze instelling kan gewoon geen kampioen worden hoe graag wij de supporters het ook willen.
Ajax gaat nog meer punten verliezen dan Psv hoe klote ik het ook vindt maar Psv is niet meer in te halen en weer onze eigen schuld.
De instelling is gewoon niet goed, nog geen één keer na de winterstop een Ajax gezien wat uitstraalde dat het kampioen wil worden en hoe slecht Psv soms ook speelde afgelopen weekend tegen 010 zag je gewoon een team, een team dat wil winnen en dat missen wij gewoon.
dat er heel veel op rondotjes getraind word dat zie je constant maar afmaken ...poe poe
Een topclub onwaardig en dat met deze instelling brengt aan het einde dus helemaal niks, nakkes en weer nada!..
3 0
Afca85meer
Wat wil je met zo'n aanvoerder. Het (jonge) team heeft een echte leider nodig in en buiten het veld. Wij hebben een koorknaap die zijn mond niet open durft te trekken. En als hij het doet is het één en al gelatenheid.
0 0
Afca85meer
Klaas Jan, je bent voor mij altijd een topper.
0 -5
PeterVKV
Kluivert zondag in de spits met Younes en Neres op de vleugels. Snelheid en diepgang in het centrum. Veel positiewisselingen en Kristensen en Tagliafico die er aan de zijkanten constant overheen gaan (lage voorzetten bij de eerste paal aub). Dat centrum van Vitesse is goed tegen een Huntelaar of de Jong maar die worden gek van die kleine snelle jongens.
1 -4
insectenverdelg
Er zijn nog genoeg potjes, maar Vitesse uit moet ik eerst is zien. En eigenlijk moet Utrecht ook niet verliezen.
0 0
Keffie L
Utrecht verliest helaas altijd in Eindhoven, wonnen 2 jaar geleden wel in de beker maar das ook echt één van de weinige keren.
0 0