Duizenden fans in Geuzenveld bijeen voor Nouri

SJvanveen, 14-07-2017 om 20:17, 34132 views, AS | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?

Vrijdagavond vanaf 19.00 uur zijn er duizenden fans van Abdelhak Nouri bijeengekomen in Geuzenveld, Amsterdam. In de wijk in Amsterdam-West woont Appie met zijn familie.

Iets voor zevenen was het al heel druk in de straten in Nouri's buurt. AT5 zond het eerbetoon aan de Ajax-middenvelder, die door hartritmestoornissen blijvend en ernstig hersenletsel heeft, live uit en daaruit bleek dat rond de drieduizend mensen op de been waren gekomen voor de publiekslieveling.

Op sociale media werden geweldige beelden gedeeld van onder meer Nouri's vader en broer die de vele mensen dankten voor hun steun. Hieronder is een overzicht te zien van wat sfeerfragmenten.

 

Schitterend eerbetoon. #nouri #geuzenveld

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

 

Schitterend werk van @fside als steunbetuiging aan Nouri en zijn familie. Veel fans komen bijeen in Geuzenveld (Amsterdam) op het A. Nouriplein om er te zijn voor Appie en z'n familie. #staystongappie #appie #nouri

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

 

Onbeschrijflijk mooi, al die mensen. #staystrongappie

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

 

Och Appie, wat breng je mensen op de been. En dat op je 20e. Je bent een held. #staystrongappie

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

 

Veel supporters en ook spelers van Ajax aanwezig in Geuzenveld. Alles voor Nouri! #ajax #staystrongappie

Een bericht gedeeld door Ajax Life (@ajaxlife) op

 

#Staystrongappie

Een bericht gedeeld door F-SIDE (@fside) op

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pinpanter
Ik kwam dit relaas tegen en ben sprakeloos;

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1873033103018677&substory_index=0&id=1456935194628472

1 0
Rukboor
Kun je zien hoe goed bedoelde adoratie volledig uit de hand kan lopen!
Het hele gedoe en gelul over mooie beelden, zoveel liefde en traantjes langs wangen helpt echt niet, als je deze foto's ziet met de gevolgen!.
Ook deze persoon is voor zijn leven verminkt door toedoen van gasten die 48 uur geleden riepen dat de hele familie Nouri levenslang financieel ondersteund zouden moeten worden! Nou dit slachtoffer staat voorlopig niet naar Allah te roepen uit het schuifdak van een witte Mercedes hoor! Realistisch blijven is voor velen moeilijk hier.
0 0
Damsco2008
Wat zijn al die beelden mooi om te zien maar ook zo emotioneel. Kan het nog steeds niet bevatten dat dit allemaal is gebeurd.

Zoveel steun en liefde wat je ziet in de beelden maakt me echt emotioneel. Zijn familie, de selectie, pfff wat is dit heftig om te zien.
1 -1
Mocrodammerr
Ik bevind me momenteel in een lunchroom. niet ver van het huis van Appie vandaan..bewust of onbewust komt er droevig muziek uit speakers - treurig muziek bespeeld door de piano..ondertussen lees je de vele reacties, columns en gedichten. We komen woorden tekort om onze gevoelens te beschrijven maar toch raken we niet uitgesproken over onze broeder Appie..ik voel een traantjr langs me wang glijden. De pijn is niet te beschrijven. Ik mis hem.
4 0
Iloon78
Lieve Appie,

Ergens dit seizoen had ik een gedichtje voor je willen schrijven
Over dat lobje tegen PSV, die magische steekpass vlak voor tijd
Dat het voor altijd bij ‘had ik’ zal blijven
is een hartverscheurend trieste werkelijkheid

Je had nog zo veel goals moeten maken
nog zo veel tegenstanders dol moeten draaien
De bal nog duizenden keren briljant moeten raken
De Ajax-geschiedenis verfraaien

In plaats van briljante acties, gejuich en tranen van plezier
hangt er nu een grauwsluier over alles heen
Och Appie, was je nog maar helemaal fit hier
Waarom is het leven toch zo gemeen?

Nu zoek ik de juiste woorden, maar vind ze niet
Het valt nauwelijks te omschrijven hoeveel pijn dit doet
Heel Ajax, heel Nederland, de hele wéreld heeft verdriet
Jouw hart stond stil, dat van ons bloedt
5 0
Hup
Buiten natuurlijk de familie heb ik het ook zo te doen met die broekies als Donny, Justin, Jairo, Matthijs en vast nog een hele rits die ik vergeet. Als ik ze zo zie lopen heb ik telkens weer tranen in mijn ogen. Hun maatje die zo'n onterecht gevecht moet voeren, niet te bevatten.
3 0
Afca85meer
Dit is Ajax!
1 0
Fredschuit1
Op de youtube kanaal van Salaheddine een kleine update van broer en vader Nouri. Mocht je daar op willen reageren aub met respect.
1 -1
SoAFCA
ik heb het filmpje gezien waar zijn broer verteld dat Nouri erg trilde en een soort van omhoog wilde komen toen ze hem een boek voorlas. Zijn dit natuurlijk reactie van het lichaam (onderbewustzijn) of kan men dit als positief zien?
0 -1
AFCA.
De doktoren zeiden dat dit positieve tekenen waren
2 0
J00DT0TMIJND00D
Geweldig!!
0 0
Cello
Als je dit toch allemaal ziet dan hoop ik toch echt dat onze Johan daarboven een goed woordje doet bij de Almachtige, zodat die zijn hand over zijn hart strijkt en ons Appie teruggeeft!.
1 0
AdjeDonny
Mijn eerste post, na al die jaren.. Gewoon ongeloof
0 0
diwa
Same here gap.. ik struin alle reacties af .. probeer t n plaatsje te geven maar fack, lukt niet.. constant flitsen van appie loopt stage..
0 0
JOHANisGOD
Dit schreef iemand op ajax.netwerk.to.
Ik vond het zo mooi.
Vandaar dat ik het hier plaats.

Ashby, Uit: Amsterdam, Vak: 428, Posts: 18
Reg.: 4 mei 2017

Ik ben er twee dagen later nog steeds kapot van. Het was prachtig in Geuzenveld. Zoveel mensen, zoveel tranen, zoveel onbegrip, zoveel saamhorigheid. Ik heb me lang niet zo droevig gevoeld om iemand.

En dan heb ik je niet eens echt gekend, Ap. En jij kende me al helemaal niet. Maar jij was een belangrijk lid van de Ajax-familie. Net zoals Johan, Keizer en Bobby Haarms dat waren. En ik ben ook een bescheiden lid van die familie, dus het voelde alsof ik je kende. Het voelt alsof ik een neefje heb verloren.

Jij was de belichaming van Ajax. Niet alleen vanwege je ongekende voetbalkwaliteiten, want godsamme, die waren ongelofelijk. Jij had de bal aan een touwtje, wat jij wilde dat er met de bal gebeurde, dat gebeurde ook. Je was een echte Ajax-speler, fysiek niet sterk, maar dat compenseerde je met techniek, branie en bluf. Jij speelde hoe Ajax-spelers horen te spelen. Het kleine straatschoffie dat iedereen in de luur legde. Ze zouden een stripboek over je moeten maken.

Maar ook qua gedrag was je de belichaming van Ajax. Je had humor, was voor niemand bang, bewust van je klasse. Je had bravoure, liep altijd voorop - de hele wereld kon je aan. Je was vriendelijk, lief, een schat van een mens. Je was Ajax, Appie.

Vandaag stonden je familieleden uit het raam met twee wedstrijdshirts van je te zwaaien: het Ajax-shirt en een shirt van het Nederlands elftal. In die twee shirts had je nog jarenlang moeten schijnen. Daar droomde je van, en wij droomde met je mee. Wat zou het toch fijn zijn als we weer zo'n pure in ons elftal hadden. Iemand waarvan mijn generatie over twintig jaar, verhalen zou kunnen vertellen tegen hun kinderen, zoals vaders dat nu doen over het Ajax van Cruijff. Je was onze hoop en als jij over jouw successen droomde, droomde wij met je mee.

Maar het mocht niet zo zijn, en ik kan het maar niet accepteren. Zo'n fijne jongen. Zoveel dromen. Opeens is alles weg. Waarom toch altijd de goede?

Ik kan nog niet proosten op je, ik kan niet zomaar weer naar Ajax kijken, ik kan niet accepteren dat dit het lot is, ik kan niet accepteren dat jij nooit meer zult voetballen.

Ik gunde je alles, Ap. Je was mijn favoriete Ajacied al toen je 15 was. En dat zal je altijd blijven. Voor altijd hoor jij bij de Ajax-familie.

We houden van je.
6 0
Volkert71
Dit is exact hoe ik het ook voel...mooi geschreven.
Sinds jaren weer profiel aangemaakt.. wil er over praten, delen van dit verschrikkelijke gevoel. Zo onrechtvaardig en gemeen.
Appie die kleine grootste voetballer, vriendelijk, benaderbaar , aardig, leuk en bovenal echt..
Vanaf de jeugd ben ik als vader en volwassen man fan van je. Je bent de favoriet van mijn zoon.
Ik hoop dat we als Ajax familie wat terug kunnen doen aan jou en je familie.
Stay strong (g)appy ❤️❌❌❌
3 0
SPRKY020
En weer lopen de tranen over mn wangen....

Mooi stuk idd
0 -1
Sandro19
Vind het vreselijk dat ik er vanavond niet bij kon zijn, heb wel de beelden gezien ben oprecht sprakeloos, respect voor iedereen die aanwezig is geweest voor onze prachtige Nouri.

Wat een geweldige club hebben we toch met z'n allen
1 0
RaynoFischer
Zag net het filmpje voorbij komen van Ajax tv, brok in me keel, zijn moeder, vader en broer :(
Ook de jongens die aan het breken waren of er verslagen bij liepen, men ...
2 0
Koenniiee
Ik kan niet slapen. Het maakt teveel indruk en het doet pijn. Zoveel verdriet. Sorry, maar ik zou niet weten hoe die gasten (morgen) aan het voetballen moeten.
3 0
godenzonenssuper
Misschien vreemd Koen, maar ik moet ook veel aan jou, gedaante en Turbo denken.
Julie die het altijd hebben over "dynamisch voetbal" en nu is het zegmaar het toonbeeld van dat voetbal er eigenlijk niet meer.
Buiten het feit dat Appie een enorm goed mens was, doet me dat ook echt veel pijn.
Appie was als voetballer alles waar Ajax voor had moeten staan.
5 -1
Koenniiee
Thanks maatje. Ik heb alleen al de momenten van Appie' aan de bal tegen Werder al tien keer teruggekeken. Zelfs dat is al genieten qua visie, techniek, maar vooral ook plezier. Maar ook ontzettend moeilijk. Nooit meer inderdaad.

Jij, maar ook Bky, Turbo, Gedaante, Afca., Ajacied33, ik (en dan vergeet ik er nog een paar) keken altijd ontzettend uit naar de vrijdag- of maandagavond, met name wanneer Ajax 1 frustrerend was verlopen: Jong Ajax tijd met Appie' Nouri. Hij maakte zo ontzettend veel goed. Dan ben je er een hoor.

Ik heb de juiste woorden nog geen moment kunnen vinden over wat ik voel. De tranen des te meer. Ik ben verslagen.
6 -1
ram
Lange tijd was Jong Ajax mooier dan Ajax 1. Misschien ook wel beter. Er was een periode dat je beter met Jong Ajax in de Eredivisie kon aantreden. Precies wat je zegt: zo veel plezier, alles op techniek en combinaties. Heerlijk gewoon!

Genieten van De Ligt, Eiting, Frenkie, Donny, Cerny en de anderen. Maar toch echt het meest van Appie. Daar kwam je voor kijken. Zo ook ik. Vooral het samenspel tussen hem en Donny en hem en Clement... Pfff.. Wat voelden die elkaar aan! Het wegdraaien van App, de steekpassjes, de aannames.

Ik kan nog niet echt geloven dat dit gebeurd is... Ik als realist en down to earth persoon dat dit echt niet geloven. Ook verslagen. Steeds alle berichtje van iedereen lezen, fragmenten bekijken, het nieuws volgens. Steeds treurig en vaak met een traan. De pa van Nouri door het dakraam...
3 0
Dusbaba
Iets is nooit voor niets, maar de leegt is groot idd. Heel groot.
3 0
X-RaY
Mooi om te zien allemaal dit doet wel wat met je ,heb wel een traantje weggepinkt voor die jongen. Dat dit ook maar nog meer mag verbroederen met de Marokkaanse gemeenschap die bevolkingsgroep krijgt naar mijn idee veel te veel shit en verwijten om de oren vandaag de dag. We zijn allemaal Amsterdammers,Ajacieden en mensen.

Appie go strong jongen!!

❌❌❌

4 -1
Mocrodammerr
Ik was erbij gap. Zoveel mensen waren aanwezig van diverse achtergronden. We waren gewoon 1, we zochten troost bij elkaar. We krijgen idd veel shit over ons heen..vaak ook wel terecht maar vaak ook niet. Maar vandaag zag ik verbroedering en liefde.
3 0
X-RaY
Mooi gap! Kon er helaas niet bij zijn vanwege me werk maar gelukkig is er youtube ;)
Dat Appie verbroedert is een feit,we moeten ook verder allemaal samen, en samen kunnen leven en laat de mafketels maar blijven haten normaal denkende mensen weten wel beter gelukkig. Mekaar de ruimte gunnen in dit mooie land waar naar mijn idee iedereen kansen heeft als je maar wilt en Appie is daar een bewijs van ongeacht dat hij weergaloos kon voetballen is hij bovenal een sieraad qua mens.
Enige wat we kunnen doen is hopen(bidden) voor de rest zijn we helaas overgeleverd.
Voor zijn familie is de drama niet te overzien maar dit moet toch ook wel kracht geven denk ik. En wat betreft Ajax/spelers/staf hier gaan krachten uit voortvloeien de 34e is voor ons pik dat beloof ik je ;)
0 0
Mocrodammerr
Hij verbroedert absoluut en dat was waanzinnig om te zien. Ik had deze opkomst niet verwacht. Ook een SO naar de politie en handhaving. Ze hadden de boel keurig geregeld, geen boetes uitgedeeld voor geparkeerde auto's op de stoepen en grasveldjes..gedroegen zich uitstekend. Zag net beelden van zijn huilende moeder in de auto..ik stond er te ver van af..me hart brak.
1 0
X-RaY
Het kan dus wel en zo hoort het ook,helaas moet er vaak eerst wat ernstigs gebeuren voor het besef er is,zal de aard van de mens wel zijn...je breekt gewoon,weet er alles van en heel normaal en menselijk want als je nix voelt is er goed wat mis met je denk ik zo.
Het leven gaat verder en is kei hard dat zie je maar. Maar hopen dat ook die jongens zich nog kunnen opladen voor de CL,ik zou niet willen ruilen op dit moment al ben ik eerlijk pffff
1 0
ram
Ik ben altijd heel nuchter en reëel. Maar ik kan nog steeds niet geloven dat dit alles echt aan het gebeuren is. Zó unreal...
2 0
godenzoon92
Die beelden van AjaxTV. Onze eigen jongens die tussen alle vrienden, familie en fans van Appie lopen. Zo ontroerend en hartverscheurend tegelijk om die pijn op hun gezichten te zien. Ik hou van mijn club. Ik hou van Appie
2 0
Radikaal
Supporters, spelers, Ajax, dit seizoen de 34e titel voor de beste nummer 34 in de geschiedenis van de club en dan dat rugnummer, net als 14, nooit meer gebruiken.
6 0
ajax500
Mooi gebaar. Aan de andere kant: een rugnummer nooit meer gebruiken is eigenlijk voor een speler die al een hele loopbaan achter de rug heeft gehad en niet meer geëvenaard kan worden door een ander. Appie stond aan het begin van z'n carrière, hoe mooi zou het dus zijn als als dit nummer doorgegeven wordt aan bepaalde personen zodat Appie als het ware voortleeft in het spel en op het veld.
2 -1
mickey2602
Met bepaalde personen bedoel je dan bijv de echt grote talenten zoals Appie ook was?
Want om dat rugnummer zomaar aan iemand te geven vind ik het geen goed idee,bij een supertalent wel.
Maar om nr 34 nooit meer te gebruiken,hetzelfde als nr 14,vind ik óók een goed idee.
Of dit seizoen Donny met nr 34 laten spelen(idee van iemand anders op deze site) en daarna jouw idee...
Maarja,wij als supporters kunnen dit wel allemaal bedenken maar het is afwachten wat de club hierin gaat doen.
1 0
ajax500
Met bepaalde personen bedoel ik mensen waarbij het goed voelt, op dit moment komen hier natuurlijk meerdere personen voor in aanmerking (dit zou bijvoorbeeld Donny of Hakim kunnen zijn omdat ze dicht bij Appie staan) In de toekomst zal het uitwijzen hoe het verder moet, misschien inderdaad nooit meer gebruiken.

Dit seizoen zal het mooi zijn als het nummer nog gebruikt wordt, zodat Appie als het ware in gedachte nog altijd aanwezig is op het veld, aan de start van zijn veelbelovende carrière.

Misschien dat Donny uit eigen initiatief het nummer per se wil dragen dit seizoen.
0 0
Dexy
Ik kon er niet bij zijn, want ben momenteel op vakantie in Frankrijk. Had anders absoluut naar Geuzenveld gekomen. Maar wat ik van de filmpjes en foto's van de steunbetuiging heb teruggezien rest maar één woord: kippenvel!
4 0
AjaxCitizen
Voel me nog steeds kut na het nieuws te hebben gehoord. 20 jaar pas en nog een heel leven voor zich. Iedereen gunde Appie het om zijn droom te volgen. Hij was de belichaming van de voetbaldroom die elke voetballiefhebber, jong en oud, heeft gehad:

Gescout worden op hele jonge leeftijd, alle jeugdelftallen doorlopen, meedoen in de jeugdploegen van Oranje, om uiteindelijk de stap te maken naar waar het allemaal om gaat: het eerste elftal. Hij heeft zolang op die kans gewacht en was zo gedreven om zijn droom waar te maken. Altijd alles gegeven en zich keurig gedragen. Daarbij nog een jongen met humor en charisma. Hoe kan je niet van hem houden? Iedereen voelde dat dit zijn seizoen kon worden, maar dan komt die keiharde klap die niemand had verwacht. In één keer is die voetbaldroom kapot en moet je hopen dat Appie nog normaal kan functioneren. Je gunt dit zelfs je ergste vijand niet. Hoe kan het dat het nou precies die goedlachse Appie moet overkomen? Het is zo oneerlijk, maar jammer genoeg zit het leven soms zo in elkaar.

Het heeft er alle schijn van dat hij er ooit nog bovenop komt, maar Appie is een strijder. Net zoals hij alles gaf om zijn voetbaldroom te volgen, zal hij nu ook alles geven om te vechten voor zijn leven. Gesteund door al die mensen die hem het gunden om zijn voetbaldroom te zien waarmaken, zullen deze mensen hem steunen om te overleven. We staan achter je Appie, wat er ook gebeurt. Je brengt mensen bij elkaar: jong en oud, Ajacieden en Feyenoorders, Nederlanders en Marokkanen. Dat laat zien hoe groot en geliefd jij als persoon bent. Je zult voor altijd een plekje in onze harten hebben.

Stay strong Appie.
3 0
Mauroafca
Ik kon er vanavond helaas niet bij zijn, maar tering wat ben ik trots op de mensen die er wel waren. Was is het prachtig om te zien dat dit schitterende ventje van 20 jaar zoveel mensen bij elkaar kan brengen.

IK HOU VAN AJAX!
5 0
Iloon78
Er was maar één plek waar ik moest zijn vandaag: Geuzenveld. Voor onze geweldige Appie en zijn ongelooflijk lieve en sterke familie. En man, wat was het indrukwekkend! Iedereen met hetzelfde verdriet, steun hebbend aan elkaar, steun gévend aan degenen die het het hardst nodig hebben. Het beeld dat ik nooit zal vergeten, is dat van Appies vader die toevallig echt vlak voor mij uit het dakraam van de auto kwam en ons zei dat Appie ook van ons allemaal houdt. Diep respect voor deze man, dat hij zoiets op zo'n moment kan opbrengen.
Hopelijk put de familie hier een beetje steun uit. Die Ajax-familie van ons allemaal is en blijft heel bijzonder, juist op dit soort dieptrieste momenten.
3 0
SPRKY020
Normaal volle borst mee zingen. Nu, 0,0 geluid. De brok in de keel en emotie namen de overhand...

Wat ben ik zo trots op onze jongens, de F-Side, de familie Nouri en uiteraard Appie zelf...

Woorden komen te kort om goed tot uiting te komen.

Appie we houden van je!!! ♥️♥️♥️
6 0
NouriVandeBeek
De beelden van Nouri zijn vader en broer.... Door merg en been.
5 0
Heiko
Gaat de oefenwedstrijd van morgen nog door?? De wedstijd staat niet op de Ajax app. Wel die van 18 juli tegen olympic Lyon
0 0
godenzonenssuper
Is achter gesloten deuren.
0 0
Mung
Wat een club, wat een stad. Marokkanen en F-side gebroederlijk samen. Wat mooi dat dit kan. Appie ik hou van je!
6 0
Dexy
Appie verbroedert! Er waren zelfs diverse Feyenoord-shirtjes tussen de mensenmassa te zien, om steun te betuigen en mee te rouwen.

Zelfs bij de dood van Cruijff vorig jaar heb ik niet zo'n hoge mate van verbroedering gezien. Ongekend dit.
3 0
Heiko
Op soccernews een raar bericht. Iemand beweert dat Ajax schuld zou hebben aan de toestand van Nouri omdat spelers drugs zou krijgen toegediend.
0 0
Dexy
Niet serieus nemen die koekenbakker
2 0
AFCSANCHEZ
Die doet dat puur voor de clicks voor zijn video. Allemaal om geld te verdienen over de rug van onze Nouri. Meer kijkers is meer geld. Hij spoort niet helemaal.
1 0
Murph
waarschijnlijk zelf ff teveel gebruikt
0 0
gi0vanni
Het zelfde als met een raar mailtje in je inbox gewoon negeren.
0 0
ajax500
Dat is een vent die ook alle aanslagen door extremistische moslims probeert te ontkrachten er er complottheorieën voor zoekt: https://www.youtube.com/watch?v=8EvlOg0pdtA op 15:00

Wat een transitie hè, een Marokkaanse jongen als Nouri die door iedereen in de harten is gesloten en dan dit soort wereldvreemd volk.
2 0
godenzonenssuper
En het ergste is dat een hoop mensen die gek ook nog geloven.
0 0
Labrador
Die idioot die ook op Dumpert staat..
0 0
WijZijnAjaxWijZijnDeRijkste
zag het op youtube ja... die gast is niet goed joh
1 0
NouridolbergNeres34
Zoveel steun van alle buurtgenoten Ajacieden al die mensen, de spelers kwamen ook nog langs. appie zijn broer uit het raam ,en zijn vader uit het raam van de auto die zijn hand op zijn borst legde en zei, appie houd van jullie allemaal dat was eecht even slikken . Hopelijk doet dit ze goed al die support en steun van iedereen. ❤️ Stay strong Appie
2 0
didierajax020
http://www.show.nl/social-media/2017/jelle-zet-met-huilend-hart-tattoo-voor-nouri/
2 0
Heiko
Op de app van Ajax staat de oefenwedstrijd van morgen niet meer genoemd. Weet iemand of deze is afgelast?
0 0
Mocrodammerr
Ik ben er geweest.. het was echt fantastisch. Ik begon spontaan te janken. Zoveel mensen - ongeacht afkomst of religie - die Appie en de familie steun kwamen betuigen. Super hartverwarmend..We waren allemaal 1.
14 0
SPRKY020
Precies dit...
1 0
Mokum1873
Waren er serieus feyenoorders? Wauw. Eigenlijk triest dat zo'n gebeurtenis daar aanleiding voor moet zijn. Wel heel bijzonder, Appie verbindt. Als hij toch eens zou weten wat ie nu allemaal teweeg brengt. Zoveel emoties spelen nu op..
6 0
Mokum31
Indrukwekkend, verdrietig, nog steeds niet te bevatten
4 0
mdeV
Pff kan t niet droog houden
4 0
Ruff Rhythim
Indrukwekkend....
4 0
gras
Die twee moslima dames die hun hand voor hun mond doen, omdat ze zien dat de Ajax selectie zijn respect komt betuigen. Ontroerend.

Dit is Amsterdam. We zijn allemaal hetzelfde en we hebben allemaal pijn.
10 0
MickS
wat waanzinnig tof dat ook het team langs is geweest vanavond!
Wat moet deze bijeenkomst een geweldige steun zijn voor de familie van Appie.
4 0
Redrum
Hopen dat hij alle steun voelt en er nog kracht uit kan putten.
2 0
swing
wat mooi en verdrietig tegelijk ❤
2 0
A'dammer
Appie staat voor:

Ajax'-Permanent-Proud-In-Eternity!!!


3 -1
robinozzi
Prachtige beelden..
Zo debuteerde je in de 72e minuut en 10 maanden later is het voorbij in de 72e minuut..

Wat een geweldige jongen was Appie. Dit mag niet het einde zijn. Blijven bidden voor een wonder. Droom er van dat Appie herstelt. Kunnen we samen met hem feesten in Geuzenveld.

Hoe de toekomst er uit ziet is onzeker, maar Appie we houden van je en zullen jou nooit vergeten.

Abdelhak Nouri. Familie van ons allemaal. Onze broeder. Win deze wedstrijd!!
11 0
MFox
Wat een club.
10 0
AFCA1510
Die broer die uit dat raampje hangt. Godsamme wat is dat hartverscheurend jongen. wetende dat kleine Appie daar als een dood gewone familieman samen met z'n broer op dat kamertje sliep. Onze Appie maakt van een massa, voor elkaar onbekende mensen met verschillende achtergronden, een hechte familie. rivaliteit tussen clubs is voor even uitgedoofd. Dat zegt héél veel over hoe je bent Appie en ik typ dit met tranen in m'n ogen. Je bent een grote, en dat zal je voor altijd blijven!
11 0
Truth
Prachtig!
1 0
@Maar7en
wauw
1 0
BvD27
Heel tof dat (vrijwel?) de hele selectie er ook was. Was mooi om te zien hoe iedereen hier mee omgaan. De foto's geven het goed weer. Zitten mooie plaatjes tussen waardoor we het nooit zullen vergeten.
3 0
godenzonenssuper
Ik kan het nog steeds niet geloven :(
Ik wil het ook gewoon niet.
Je gunt het niemand maar die lieve en altijd sociale Appie nog het minst.
8 0
Ajax0205713
Ik ben zo blij dat ik hem heb meegemaakt als kleine jongetje als ik er wel eens sliep, al je dvd's gekeken van je buitenlandse toernooien. Dit gun je sowieso niemand op de hele wereld, maar toch.. IEDEREEN behalve deze jonge! Appie, Mo, Abderrahim en de rest van familie nouri ik bid voor jullie allemaal!
9 0
munser
APPIE AMSTERDAM!!!
3 0
hallo1
Zijn nederigheid, respect, down to earth mentaliteit.

Een voorbeeld voor iedere jonge jongen. Zet hem eens af tegen de gemiddelde 20-jarige in dezelfde positie en je ziet een verwaand, arrogant joch dat zich beter voelt dan iedereen. Nouri niet. Nouri geniet van een praatje met Sjakie, geniet als hij zijn jeugdtrainers bedankt voor zijn debuut, geniet als hij stage loopt bij Ajaxtv, geniet als hij op zijn pleintje zijn nette schoenen verwisseld om een balletje te trappen, geniet als hij van Schone die vrije bal tegen Willem II mag binnenschieten. Zo puur en oprecht zie je er helaas niet veel op die leeftijd met dat talent. De eerste aanname altijd goed, de bal zo mooi kort bij zich, dat snelle draaien, die lichaamsschijnbewegingen en die lepe passjes. Wie heeft ons dat toch onthouden?

Dát is waarom iedereen, van Ajax tot Feyenoord, dit voelt.
14 0
robert R.
Gewoon alweer keihard aan het janken om Appie... man man man wat onwerkelijk.

Ow kleine Appie,
Daarboven staat Jopie uit betondorp al op je te wachten.
Hij wil niks liever als met jou een balletje trappen.
Johan kent jouw kwaliteiten en wil samen met jou en Pietje Keizer, lekker ballen en tegenstanders misleiden.

Dit verhaal klinkt raar, omdat je eigenlijk nog leeft. Maar, het gevoel wat bij mij overheerst is dat je niet meer leeft. Je gaf in een interview aan dat je gewoon lekker wou voetballen en mensen laten genieten. Je hebt ons laten genieten, maar veel te weinig, want je had ons nog zoveel meer willen plezieren.

Hoe moeilijk ook, misschien is het beter om jou los te laten. Zodat je bij de hemelpoorten samen met Cruijffiie en Keizer weer lekker kan voetballen en genieten. Maar, ik ben niet in die positie om dat te beslissen, want daarvoor zijn jouw familieleden. En zolang je op deze wereld bent en je naasten nog hoop hebben kunnen wij enkel mee hopen en bidden voor een wonder.

Abdelhak Nouri, je bent een rasvoetballer en een ras Ajacied!
8 0
pieke
Joopie?
1 0
Ferd
Er liep zelfs iemand in een Feyenoord shirt, dapper maar wel een ultiem eerbetoon. Zo groot was Appie, Feyenoorders steunen de familie en Ajacieden staan het in hun stad toe. Appie verbroederd!
12 0
MFox
Serieus? En dat kon gewoon? Wauw, echt wauw. Ik hoop dat dit wederzijdse respect een beetje blijft, dat heeft die kleine dan toch maar in zijn uppie voor elkaar gekregen.
4 0
hallo1
Het is eigenlijk al raar dat het in een ''normale'' situatie niet kan. Ik heb de rivaliteit ook altijd gevoeld, maar nog nooit de neiging gehad om een fan van de tegenstander op zijn bek te rammen. Of ben ik nou heel gek?
7 0
MFox
Nee, omdat verreweg de meeste supporters normale lui zijn. Normaal roeren de excessen zich alleen maar, nu laat de rest zich ook zien.
0 0
hallo1
Daar zit wat in, maar het blijft raar dat excessen normaal de boventoon voeren en niet gecorrigeerd worden door de rest. In Duitsland kun je als fan van de tegenpartij/rivaal prima door elkaar heen lopen bij een wedstrijd.
1 0
GvanderK
Iedere keer als ik iets over Nouri lees krijg ik de kriebels, het is nog steeds onwerkelijk.
2 0
NH12345678
Ik huil bijna nooit maar de laatste dagen kan ik het niet laten verschrikkelijk dit
2 0
Josajacied87
Schitterend eerbetoon. Voetbal is oorlog, maar voetbal is ook pure saamhorigheid en naastenliefde.
2 0
WeerDinges
Tussen de tranen en kippenvel door ook het besef waarom ik ook alweer zo van deze zogenaamde koude club hou. Hartverwarmende beelden en trots op het medeleven en respect! Sterkte iedereen, Ap en naasten in het bijzonder!
5 0
Mikey Stormram
Voor iedereen met Snapchat die er niet bij kon zijn: Ajaxdailydotcom heeft in hun verhaal veel filmpjes die een goed beeld geven van de aankomst van de selectie. Mooie beelden van een treurige gebeurtenis...
3 0
Truth
Bedankt voor de tip!!!!
2 0
Runnerlex
appie een mooi voetbaldier,ga die mooie steekballetjes van je enorm missen. Ik hoop dat de jeugd weer op straat gaat voetballen..Zoals wij vroeger deden in plaats van achter de playstation..Stay strong appie...forever in our hart..
2 0
hallo1
Prachtig gedaan, maar wat blijft het pijnlijk.

Iedereen zou zo graag wat willen doen, maar meer dan je eer tonen voor Nouri zijn talent en vele malen meer voor zijn karakter is alles wat mogelijk is.
3 0
Nummer34
Ongelofelijk mooi!
2 0
Dexy
Kippenvel! Hartverwarmend en prachtig om te zien.

Dit breng jij allemaal teweeg, Ap! Je bent en blijft van ons allemaal.
4 0
Sampaoli
Appie, we houden van je; voor altijd.
3 0
gras
Als je die broer zo op die foto ziet, zie je toch je zo je eigen broer staan man. Gaat door merg en been.

Trots op de gasten die daar staan. Heel trots.
4 0
Ajax#1900
Klopt, zag net de beelden, ook van z'n vader. Krijg er kippenvel van , terwijl ik niet snel emotioneel wordt. Wat een bizar jaar is het nu al. Euforie over over de EL finale, toen teleurstelling over het vertrekken van Bosz, en nu dit. Ik dacht dat die beelden rondom de El finale indruk hadden gemaakt op mij, maar dit is van een heel andere orde.
2 0
Sampaoli
Prachtig dat alle spelers aanwezig waren.
5 0
WijZijnAjaxWijZijnDeRijkste
geweldig om ook feyenoorders te zien met stay strong appie op feyenoordshirt... geweldig
5 0
HZMKK
Heb je de reacties daarna erop ook gelezen?? Misselijk makend!
1 -1
MFox
Van een paar toetsenbordhelden? Diegene die daar hoogstpersoonlijk in een Feyenoord-shirt in Amsterdam zijn respect gaat tonen heeft ballen, niet een puistenkopje die dat veilig vanaf zijn zolderkamer veroordeeld.
2 0
swing
hadden die gasten een feyenoord shirt aan? ?
0 0
J00DT0TMIJND00D
Ja zag het prachtig he!
3 0
didierajax020
Huilen. Alleen maar huilen als ik dit zie. Ik kon om er net vandaan, de sfeer was zo mooi maar zo verdrietig. Waar de een zong, stond de ander iemand te troosten. Ik heb even geen woorden. We Love You Appie, We Do.
3 0
BGB
❤️❤️❤️
3 0
DaniAjax
What the fuck. Wat was dit prachtig. Nouri, stay strong! We love you.

Dit is AFC Ajax, mensen.
4 0
kleinedraaicirkel
Ik hoop dat dit positieve energie afgeeft aan de familie van Nouri, maar ook aan die kleine jongen zelf. Sommige geloven er niet, andere wel. Maar we moeten blijven geloven in dat ene kleine wonder. We moeten positief blijven en iedere dag aan hem denken. Hij moet onze kracht kunnen voelen.

Het klinkt gek en kinderachtig. Maar in findig Nemo had je de scène dat de ze werden gevangen in een visnet door een vissersboot. Uiteindelijk gingen ze met zijn allen terugzwemmen en knapte het touw tussen leven en dood, waardoor zij in leven bleven. Dit moeten wij ook doen. Met zijn allen vechten en Appie niet niet loslaten. Onze kracht is sterk en dat gaan we laten zien.

Heb hem lief, heb hem in gedachte.
6 0
KennyTeteTuTuTuTu
We houden van je nouri ❤
3 0
NouriVandeBeek
Supermooi de steun die iedereen voor Appie heeft, maar was was het emotioneel. Het verdriet van de familieleden gaat door merg en been. De spelers hielden het ook niet droog.
3 0
Hziyech22
Nouri, Nouri, Nouri, Nouri, Nouri. Hou van de Ajax supporters. En heb door dit allemaal meer respect voor Feyenoord en Psv gekregen.
4 0
hallo1
Mijn respect voor Feyenoord en PSV is niet veranderd. Haat bestaat niet tussen elkaar, enkel rivaliteit. Het mooie aan sport is dat het op moeilijke momenten verbroedert en iedereen één is. Sport (voetbal) is dan met recht ook het mooiste plezier dat je in het leven samen kunt beleven.
2 0
Keizer020
Nigel de Jong fucking legend
5 0