Ünüvar uitgeroepen tot Talent van de Toekomst

JesseTH, 28-05-2019 om 19:10, 3603 views, Ajax |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Naci Ünüvar is dinsdagavond gekozen tot Talent van de Toekomst 2019, zo brengt Ajax naar buiten via haar kanalen. De jonge aanvallend ingestelde speler legt daarmee beslag op de Abdelhak Nouri trofee. De prijs draagt sinds het jaar 2018 de naam van Nouri.

De eerste editie ervan, welke een jaar geleden dus werd uitgereikt, kwam in handen van Ryan Gravenberch. De middenvelder was destijds trots en verheugd over het feit dat hij hem mocht ontvangen. 'Deze is natuurlijk ook voor Appie', liet hij zich horen in gesprek met Ajax TV.

Het winnen van de prijs is voor Ünüvar een vervolg op een toch al positieve week. De aanvaller tekende op donderdag 23 mei zijn eerste profcontract bij Ajax en met het winnen van de Abdelhak Nouri trofee wordt de Amsterdamse waardering nogmaals uitgesproken.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Adios
Misschien een mooi gebaar om het rugnummer 34 te reserveren voor spelers die deze prijs winnen. Op deze manier kan Appie in de vorm van zijn rugnummer alsnog de Arena betoveren!
0 0
Champy
In principe komt ie volgend jaar nog in aanmerking voor die prijs. Ik weet enkel niet of je die twee keer achter elkaar kan winnen. In principe heeft het ook geen zin die prijs twee keer aan dezelfde speler te geven.
Ik denk dat ofwel Taylor ofwel Brobbey de volgende winnaar wordt.
0 0
AFCAMM
Taylor en Brobbey waren voor mij, naast Ünüvar, de twee voornaamste kandidaten. Ik had ergens verwacht dat één van die twee zou winnen, omdat Ünüvar jong genoeg is om hem nog een keer te winnen. En nog een keer. Desondanks, heel erg verdiend en heel erg mooi.
0 0
afcasven1995
Taylor 100%
0 0
markk
Who did Naci that coming?
3 -1
AjaxfanRuben
hehehe
0 -1
RaynoFischer
Da's logisch :)
100% terecht
4 0
FU
Wat een prachtige naam voor een trofee
4 0
afcas
Who else?
1 0