Neres wilde niet naar China vertrekken in winterstop

JesseTH, 15-03-2019 om 21:30, 9204 views, VTBL |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

David Neres is door het publiek van VTBL uitgeroepen tot Speler van de Week. Niet alleen blonk hij uit tegen Real Madrid, maar ook tegen Fortuna Sittard scoorde hij weer twee goals. De Braziliaan, opgeroepen voor het nationale elftal, is er blij mee en dat is hij ook met het spelen in Amsterdam.

De afgelopen winter namelijk, werd er door het Chinese Guangzhou Evergrande gehengeld naar de diensten van Neres. Met een bod dat ruim in de veertig miljoen liep, wilde de club Ajax overhalen de dribbelaar naar China te laten vertrekken. Op de vraag of Neres zelf er tóch graag heen was gegaan, geeft hij kort en krachtig antwoord. 'Nee.'

Buiten zijn prestaties in de Champions League en de Eredivisie haalde Neres op nóg een manier het nieuws. Ajax ging op bezoek bij Real Madrid en tijdens die wedstrijd raakte Vinícius Júnior geblesseerd. Het gevolg van dat in combinatie met een sterke prestatie zorgde ervoor dat Neres opgeroepen werd voor de Seleção. Hoe blij de buitenspeler ermee is op een schaal van één tot duizend? 'Duizend', reageert hij met een lach.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAXTHELEGEND
Neres mag ook niet verkocht worden .
0 0
Murtagh
goede gast die neres leuk interview
6 0
Koningtoto
Neres ziet er niet heel slim uit. Maar hij is een fantastische voetballer en is blijkbaar slimmer dan zijn hoofd doet vermoeden.
1 -13
AjaxAmsterdam
Nooit oordelen over iemand als je degene niet kent, ongeacht hoe die eruit ziet.
9 0
Jelephi
Als je Noa Lang ziet en hoort dan kan je daar echt wel wat van vinden. Daar hoef je zelf geen professor voor te zijn.
1 -2
jackwolf
Wat dan?
0 0